Loading Events

« All Events

28.08.2024 MillerKnoll-lanseeraustilaisuus, KT interior

August 28 @ 11:00 - 18:00

Kutsumme sinut ja kollegasi MillerKnoll-lanseeraustilaisuuteen KT Interiorin showroomille, Energiakuja 3:een keskiviikkona 28.8.2024. Tule kuulemaan MillerKnoll-yhteistyöstämme ja samalla tutustumaan MillerKnoll-kollektiivin tuotteisiin näyttelyymme, joka on esillä vain tapahtuman ajan. 

Vieraaksemme saapuu Mark Catchlove, MillerKnollin Global Insight Groupin johtaja. Global Insight Group keskittyy tutkimukseen ja uusimman tiedon jakamiseen erityisesti työympäristöjen suunnittelussa. Mark kertoo Design With Impact -periaatteesta ja siitä, mitä voimme tehdä työn tekemisen muuttuessa. Design With Impact -lähestymistapa vastaa työntekijöiden inhimillisiin tarpeisiin parantaa heidän hyvinvointiaan, edistää yhteisöllisyyttä ja yhteyttä sekä auttaa organisaatioita havainnoimaan, valmistautumaan ja suunnittelemaan muutoksia. Lisäksi Mark puhuu vastuullisuudesta ja sen merkityksestä suunnittelussa. 

Tilaisuuden aikana sinulla on erinomainen tilaisuus syventää tietämystä tuotteidemme taustasta, valmistusprosesseista ja vastuullisuudesta asiantuntijoiltamme sekä MillerKnollin edustajalta. 

Lounastilaisuus klo 11-13 Maistuva buffet ravintola Hiilessä (Energiakuja 3) klo 11 Mark Catchlove; Design With Impact -puheenvuoro englanniksi klo 11.45 

Afterwork-tilaisuus klo 16-18 Tarjolla pientä snacksia ja virvokkeita Mark Catchlove; Design With Impact -puheenvuoro englanniksi klo 16 

Varaa paikkasi ilmoittautumalla jo tänään täyttämällä ilmoittautumislomake tai laita meille viestiä osoitteeseen info@ktinterior.fi. 

Kerrothan ilmoittaumisen yhteydessä, kumpaan tilaisuuteen osallistut. Ilmoittaudu mukaan viimeistään pe 23.8. mennessä. 

Lämpimästi tervetuloa! 

KT Interior Energiakuja 3, 00180 Helsinki 

Details

Date:
August 28
Time:
11:00 - 18:00
Event Categories:
, ,
Event Tags:
,

Organiser

KT interior