ID Helsinki 9. – 10.9.2019

Projektisisustamisen johtava ammattilaistapahtuma ID Helsinki järjestetään viidennen kerran 9. – 10.9.2019 (ma -ti) Tapahtumakeskus Telakalla. ID Helsinki keskittyy julkisten tilojen, toimistojen ja työympäristöjen tilaratkaisuihin, kalusteisiin, materiaaleihin ja palveluihin. Tapahtuma on osa Helsinki Design Weekin ohjelmaa.
 
Kaksipäiväinen asiantuntijaohjelma tarjoaa tänäkin vuonna vahvaa ammattiosaamista, monipuolista kokemusta sekä uusia näkökulmia ja inspiraatiota päivittäiseen työhön. Asiantuntijaohjelmassa aiheina mm. kuluttajakäyttäytymisen trendit 2021; hyvinvointia edistävät ja aistiystävälliset työympäristöt; materiaalikehityksen mahdollisuudet ja vaatimukset vastuullisessa suunnittelutyössä sekä julkisten tilojen identiteetin muodostuminen ja säilyminen muutoksessa. SIO Vuoden palkitut  2019 Paula Salonen ja Ari Kanerva löytyvät osastolta IDH_110.
Maksuton sisäänpääsy projektisisustamisen ammattilaisille ja asiakkaille. Merkkaa kalenteriin jo nyt. Tervetuloa! www.idhelsinki.fi