Bryggman rahaston apuraha 2019

Sisustusarkkitehti Carin Bryggmanin ja professori Erik Bryggmanin rahaston apuraha, suuruudeltaan
7 500 euroa, julistetaan SIOn nuorten jäsenten haettavaksi. Apurahan saajan tulee olla opintonsa päättänyt, enintään 35 vuoden ikäinen sisustusarkkitehti, joka on hyväksytty SIO:n varsinaiseksi jäseneksi viimeistään lokakuussa 2018.

Apurahan saajaksi valitaan ansioitunut sisustusarkkitehti tai huonekalusuunnittelija, jonka hakemuksessaan esittämät referenssit ja työsuunnitelma edistävät luovaa suunnittelua tai tutkimusta. Apuraha voidaan jakaa myös ryhmälle, jos sen jäsenet täyttävät kyseiset ehdot.

Vapaamuotoisen, yhdistyksen hallitukselle osoitetun hakemuksen tulee sisältää lyhyen opinto- tai työhistorian lisäksi selvitys apurahan saamiseen vaikuttavista ansioista. Jos apurahalla on tarkoitus toteuttaa työsuunnitelma, on oheen liitettävä selvitys samaan tarkoitukseen haetuista ja myönnetyistä muista apurahoista. Hakemukseen on mahdollista liittää myös suosituksia.

Hakemukset lähetetään 23.9.2019 mennessä osoitteeseen office(at)sio.fi

Apurahan saajan valitsee lautakunta, jonka kokoonpanoon kuuluvat: puheenjohtaja sisustusarkkitehti SIO Sanelma Hihnala, sisustusarkkitehti SIO Päivi Meuronen, sisustusarkkitehti SIO Lars Räihä, arkkitehti SAFA Aarti Erkko.

Lisätietoja: office(at)sio.fi, tai p. 046 878 2573/Minna

Bryggman.fi