Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

”Tulevaisuuden kalustaminen” 19.10.2023 Helsinki

October 19, 2023 @ 09:00 - 19:00

Free

EFG:n kestävän kehityksen koulutus ”Tulevaisuuden kalustaminen” järjestetään yhdessä SIOn, Ornamon ja SI sisustussuunnittelijoiden kanssa 19.10.2023 Scandic Helsinki hub-hotellissa, Annankadulla. Koko päivän koulutus tarjoaa kaikille kiinnostuneille arkkitehdeille, suunnittelijoille ja muotoilijoille syvällisen ymmärryksen huonekaluteollisuuden nykyisistä ja tulevaisuuden kestävän kehityksen haasteista. Koulutuskieli on englanti.

Osallistujat keskittyvät tunnistamaan ympäristöystävällisimmät huonekaluvaihtoehdot ja oppivat materiaalien valinnasta, hiilijalanjäljen mittaamisesta EPD:n avulla sekä ympäristösertifioinneista. Sisältö kattaa myös nykyiset ja tulevat julkisten hankintojen ympäristövaatimukset, toimitusketjut ja testausstandardit Skandinaviassa. Lisäksi koulutuksessa avataan tärkeitä globaaleja kestävän kehityksen aiheita, kuten kiertotalous ja elinkaarianalyysi.

Koulutuksen tarkoituksena on antaa osallistujille tiedot, joita tarvitaan asiakkaiden tukemiseen kestävien valintojen tekemisessä ja kestävään kehitykseen liittyvissä kysymyksissä lakisääteisten vaatimusten ja sertifikaattien mukaisesti.

Koulutuspäivä on ilmainen kaikille osallistujille, tervetuloa!

Katso Ohjelma täältä

Klikkaa tästä rekisteröityäksesi!

Peruuta osallistumisesi tästä

In english

Details

Date:
October 19, 2023
Time:
09:00 - 19:00
Cost:
Free
Event Category: