Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

4.4.2024 Parkettiliike Widgrenin uuden showroomin avajaiset

April 4 @ 10:00 - 20:00

“Parkettiliike Widgrenin uuden showroomin avajaiset järjestetään kokopäiväisesti
4. huhtikuuta 2024 kello 10–20, Mannerheimintie 108.

Tämä merkittävä tapahtuma kutsuu sisustusarkkitehdit ja alalla toimivat ammattilaiset kavereineen tutustumaan viimeisimpiin lattiaratkaisuihin ja innovaatioihin ensiluokkaisessa, uudenlaisessa ympäristössä. Avajaisten aikana esittelemme laajan valikoiman laadukkaita parketteja, jotka täyttävät sekä modernin että perinteisen sisustuksen vaatimukset. (Dinesen, Arbony, Frevini…) Tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä hypistelemään tuotteita ja saamaan käsityksen niiden monipuolisista käyttömahdollisuuksista.

Erikoisuutena avajaispäivänä meillä on ilo tarjota vieraillemme tilaisuus tavata yhteistyökumppaniemme edustajia – sekä tehtaiden (mm. Jesper Borgaard / Dinesen), että showroomimme suunnittelun osalta (Teemu Saukkonen / Saukkonen+Partners). Tämä on erinomainen tilaisuus syventää tietämystä tuotteidemme taustasta, valmistusprosesseista ja suunnitteluperiaatteista suoraan asiantuntijoilta.

Luonnollisesti tarjolla on virvokkeita ja kevyitä herkkuja italialaiseen tapaan, mikä tekee tapahtumasta vielä nautittavamman.

Tämä onkin loistava tilaisuus päivittää omaa ammattitietämystä, inspiroitua uusista ideoista ja luoda uusia yhteistyösuhteita. Toivotamme kaikki sisustusarkkitehdit ja alan ammattilaiset kollegoineen tervetulleiksi Parkettiliike Widgrenin showroomin avajaisiin – tule mukaan löytämään uusia ratkaisuja tuleviin projekteihisi ja verkostoitumaan alan johtavien asiantuntijoiden kanssa.

Lisätietoja:

p. 020 7351 211

Details

Date:
April 4
Time:
10:00 - 20:00
Event Category: