ASIANAJOTOIMISTO MAGNUSSON OY / Sisustussuunnitteluprojekti

Oletko kiinnostunut sisustussuunnitteluprojektista?

Etsimme sinua osa-aikaiseen ja määräaikaiseen projektitehtävään, jota ei virallisena ammattina taida olla olemassa. Tai jos jokin, emme osaa sitä varmasti oikein nimetä.

Asianajotoimistomme on muuttamassa uusiin toimitiloihin vaiheittain kesän ja alkusyksyn aikana ja tämän prosessin vaiheisiin tarvitsemme apua. Mielestämme tehtävä sopisi esimerkiksi sisustusalan opiskelijalle. Uusi kotipesämme sijaitsee nykyisten toimitilojemme yläkerrassa Helsingin Kampissa.

Tehtäviisi kuuluu luonnollisesti uusien tilojemme suunnittelu sekä visuaalisesti että toiminnallisesti tarpeidemme mukaisesti kattaen noin 50 henkisen työntekijäkuntamme työtilat. Tässä kohdin saa käyttää myös luovuutta, koska olemme avoimia uusille ajatuksille ja toimiston mahdollisuuksille palvella omaa väkeämme ja tietenkin luoda yhteisöllisyyttä sekä tunnelmaa.

Toinen tärkeä asia on kestävän kehityksen mukainen työympäristö. Ensisijaisesti se tarkoittaisi sitä, että tehtäviisi kuuluisi myös kartoittaa miten hyödyntää olemassa olevia kierrätyskalusteitamme sekä markkinoilla olevia second hand -kalusteita sisustuksessa.

Työ on siis luovaa suunnittelua, tarpeiden kartoittamista, näiden suunnitelmien jalkauttamista, kalusteiden hankintaa, muuton organisointia, projektin budjetointia ja valvontaa, sekä tietenkin niiden kuuluisien lankojen kokonaisvaltaista käsissä pitämistä.

Jos kiinnostuit, niin lähetä meille pikimmiten ja viimeistään 24.4.2024 mennessä vapaamuotoinen kirjallinen hakemuksesi mahdollisilla referensseillä höystettynä. Koska kattava remontti uusissa tiloissamme on juuri alkamaisillaan, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävä sopii myös yrittäjälle. Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä sinulle antaa Riina Ahlqvist
riina.ahlqvist@magnussonlaw.com
p +358 400 834 243