SIOn kalenteri on ilmestynyt

SIO kalenteri 2019

Kalenteri on ilmestynyt ja se on jo postitettu kaikille SIOn jäsenille, sidosryhmille, Arkkitehtitoimistojen liiton ATL:n jäsenille, valtion ja kuntien rakennusvirastoille ja rakennuttajille. Vuoden 2019 kalenteria voi ostaa SIOn toimistosta. Hinta ostettaessa SIOsta on 40€/kpl. Tilauksen voi tehdä osoitteeseen: office@sio.fi, tai soittamalla p. 046 878 2573.

A5-kokoisessa kalenterissa on mattalaminoidut kannet ja suora selkä. Sisältö koostuu lankasidotusta kalenteriosasta ja irroitettavasta liiteosasta SIOn jäsenistä yhteystietoineen. Ilmeen on suunnitellut graafisen suunnittelun toimisto Dog Design.

Kalenteriosa sisältää viikonpäiväkalenterin 2019 ja kuukausikalenterin vuodelle 2020. Kalenterissa on mukana tärkeimmät messut, kirjanmerkkejä ja ilmoitukset, SIOn toimistolista, suunnittelusopimusmalli, tilaa omille muistiinpanoille sekä SIOn toimistolista.


Näy ammattilaisille!

Vuoden 2020 kalenteriin on mahdollista päästä ilmoittajana mukaan. Kalenteri ilmestyy joulukuussa 2019.

Ilmoitus SIOn kalenterissa tai SIOn kotisivuilla tuo näkyvyyttä koko vuodeksi. Näkyvyys on samalla näyttö yhteistyöstä Sisustusarkkitehdit SIOn kanssa.

Ota yhteyttä!

Minna Borg  os: minna.borg@sio.fi, p. 046 878 2573.

 

Mediakortti_SIO_2019