VMP Varamiespalvelu | Keittiökaluste suunnittelija

Tässä tehtävässä tulet laatimaan keittiö- ja kalustesuunnitelmia kuluttaja-asiakkaille ja erilaisiin projketisuunnitelmiin. Suunnittelet ja toteutat kiintokaluste- ja oheistuotetoimitukset tarjousvaiheesta alkaen jatkuen läpi koko toimitusvaiheen. Työ sisältää suunnittelun lisäksi myös tuotannon tehtäviä. Työt alkavat VMP Varamiespalvelun kautta mutta asiakas on valmis vakinaistamaan valitun henkilön 4 kk työsuhteen jälkeen.

Odotamme sinulta

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta ja/tai aikaisempaa kokemusta keittiö- tai kalustealalta. Osaat lukea ja tuottaa alan teknistä dokumentaatiota. Olet henkilö, joka saa tehokkaasti aikaan, mutta työskentelyotteesi on samalla tarkka ja järjestelmällinen. Kykenet hallitsemaan asiakokonaisuuksia kiireisessäkin aikataulussa ja pidät langat käsissäsi. Hallitset laadukkaan asiakaspalvelun ja luontaisiin ominaisuuksiisi kuuluu innostunut ja positiivinen asenne, oma-aloitteisuus sekä vastuuntuntoisuus. Voit siis olla vastavalmistunut ja hieman kokemusta omaava tai jo kokeneempi suunnittelija.

Mikäli kiinnostuit, älä jää odottelemaan viimeistä hakupäivää vaan täytä pikaisesti hakemus osoitteessa www.vmp.fi. Jos sinulla on jo hakemus meillä niin soita toimistollemme puh. 03 873200 ja lisäämme sinut hakuun. Liitä hakemukseesi mukaan myös CV. Haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana.

Lisätiedot ja haku