UKI Arkkitehdit | Sisustusarkkitehti

UKI Arkkitehdit Oy on vuonna 1958 perustettu oululainen, nykyaikainen ja innovatiivinen arkkitehtitoimisto, jolla on toimipisteet Oulussa, Jyväskylässä ja Helsingissä.

Haemme Helsingin toimipisteeseen nuorempaa suunnittelijaa avustamaan kokeneita sisustusarkkitehtejamme sairaala- ja työympäristöjen suunnittelussa (sekä mahdollisesti myös koulusuunnittelussa). Työssäsi tulet toimimaan asiakasrajapinnassa projektipäälliköiden tukena sekä avustamaan heitä tilallisten ja visu-aalisten konseptien luomisessa.

Modernit toimitilamme sijaitsevat keskeisellä paikalla kauppakeskus Kampin naapurissa. Meille on helppo tulla ’julkisilla’ mistä päin tahansa. Käytössämme on parhaat työvälineet, jotka mahdollistavat myös osittai-sen etätyöskentelyn.

Jos sinulla on noin 3 vuoden työkokemus em. suunnittelualoilta (tai muusta julkisten tilojen suunnittelusta),

hallitset sekä esittelyaineistojen (visu -kuvien) että työpiirustusten tuottamisen, saatat olla etsimämme henkilö.

Toivomme sinulta:

  • sisustusarkkitehdin/muotoilijan (amk) tai taiteen maisterin tutkintoa
  • noin 3 vuoden työkokemusta julkisten tilojen, erityisesti sairaala- ja terveydenhuoltotilojen sekä toimitilojen suunnittelu- ja toteutushankkeiden parissa tai sinulla on halua oppia sairaalasuunnittelun osaajaksi
  • hyvää suomen kielen taitoa (kirjoitettu ja puhuttu) sekä ohjelmistojen hyvää hallintaa (ArchiCad, Photoshop, Indesign, Illustrator, Sketchup ja Microsoft Office -paketin ohjelmat (plussaa Revit-osaamisesta!)

Jos kiinnostuit avustavan sisustusarkkitehdin tehtävästä, lähetä meille sähköisesti vapaamuotoinen hakemus ja portfolio 1.3.2021 mennessä os: merja.helander@ukiark.fi.

Kerro ohjelmisto- ym. osaamisestasi sekä referenssikohteista, joita olet ollut suunnittelemassa ja osuutesi niissä. Kerro myös, miksi olisit mielestäsi paras henkilö työtehtävään. Paikka pyritään täyttämään mahdollisimman pian ja aloitamme työhaastattelut jo haku-aikana sopivien henkilöiden löydyttyä.