Tilassa Oy | Sisustusarkkitehti

Tilassa Oy etsii tiimiinsä työ- ja oppimisympäristöistä kiinnostunutta arkkitehtia tai sisustusarkkitehtia. Kokemus muusta muotoilusta- ja asuntosuunnittelusta katsotaan myös ansioksi. Tilassa Oy:n vahvuus on osallistavassa suunnittelussa. Pystyt vastaamaan projektien aikatauluttamisesta, suunnittelun johtamisesta sekä myös rakennuttamisesta ja valvonnasta yhteistyössä alihankkijaverkostomme kanssa.
Myös projektimyynti sekä uusasiakashankinta sujuvat sinulta luontevasti. Tiimin tuki on kuitenkin aina läsnä, joten yksin sinun ei tarvitse jäädä!

Tilassa Oy:n toiminnan ytimessä ovat käyttäjät ja heidän hyvinvointinsa. Niinpä suunnittelijana työskentelet tiiviisti loppukäyttäjäryhmien kanssa, heitä kuunnellen ja konsultoiden. Odotamme sinulta erinomaisia tiimi- ja vuorovaikutustaitoja, aktiivisuutta sekä positiivista yrittäjämäistä asennetta ja valmiutta itsenäiseen työhön. Lisäksi edellytämme ArchiCAD:in sujuvaa osaamista ja Adoben suunnitteluohjelmien tuntemusta. Työsopimus on tuntityösopimus ja osa-aikaisuudesta on mahdollista neuvotella tilanteesi mukaan. Kodikas toimistomme sijaitsee Mannerheimintiellä, mutta työtä voi tehdä siellä missä se kulloinkin tapahtuu sujuvimmin. Jos sinulla on oma mikroyritys, niin projektikohtainen työsopimus tai alihankintana tehtävä suunnittelutyö on myös mahdollinen. Jos oppiminen, hyvinvointi ja rohkeus ovat sinulle tärkeitä arvoja, saatat hyvin sopia Tilassa Oy:n kehitystiimiin.

Odotamme sinulta:

– Soveltuvaa korkeakoulututkintoa

– Aiempaa työkokemusta tilasuunnittelusta ja tilasuunnitelmien teknistä ymmärrystä

– Tarkkaa, järjestelmällistä ja itseohjautuvaa otetta työhön

– Erinomaisia tiimityö ja projektinhallintataitoja

– Kykyä kuunnella asiakasta ja luoda käyttäjien toiveiden mukaisia suunnitelmia luovalla tavalla

– ArchiCAD-ohjelmiston sujuvaa osaamista

– Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito plussaa

Lisäksi katsomme eduksi:

– Aiemman kokemuksen työ- ja oppimisympäristöjen suunnittelusta

– Hyvän myynnin ja viestinnän taiton

– Kokemuksen palvelumuotoilusta

– Esteettömyyskartoittajan koulutuksen

Mitä Tilassa tarjoaa sinulle?

– Monipuolisia ja mielenkiintoisia projekteja

– Pienen tiimin, jossa päätökset tehdään yhdessä ja sinulla on aidosti mahdollisuus osallistua ja

vaikuttaa proaktiivisesti.

– Vapauden päättää missä ja milloin teet työsi sekä etätöiden mahdollisuuden

– Toimiston keskeisellä sijainnilla hyvien yhteyksien päässä

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö Tilassa Oy:n suunnittelijaksi, lähetä hakemuksesi ja CV:si sekä portfoliosi 3.2.2023 mennessä osoitteeseen harri.markkula@tilassa.fi. Lisätietoja saat soittamalla numeroon 044 055 2253. Kerrothan hakudokumenteissasi mahdollisen palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän.