Tilamar Oy | Puuseppäkalusteiden suunnittelija

Tilamar Oy on lohjalainen puusepäntehdas. Teemme räätälöityjä puusepänkalusteita myymälöihin, kahviloihin, ravintoloihin sekä muihin julkisiin tiloihin. Meitä on nyt yhteensä 17 ja etsimme suunnittelijaa vahvistamaan joukkoamme.

Tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä tuotantomme kanssa, sekä myynnin teknisenä tukena. Tehtäviisi kuuluu monipuolinen kalustesuunnittelu, missä suurena apuna on erilaisten puulevyjen, kalustehelojen, metallien sekä lasien tuntemus. Suunnittelu painottuu tekniseen suunnitteluun ja työkuvien piirtämiseen.

Voit olla suunnittelun ammattilainen tai vastavalmistunut. Arvostamme avointa asennetta oppimiseen, järjestelmällistä ja pitkäjänteistä otetta työhön, innostusta tuotannosta, sekä asiakaslähtöisyyden ymmärtämistä. Koulutukseltasi voit olla puutekniikan insinööri, teollinen kalustemuotoilija, puu- tai metalliseppä ja Sinulla on hahmotus 3-D mallinnusohjelmista (Vertex/Solidworks tai vastaava) ja AutoCAD-ohjelmasta.

Tarjoamme monipuoliset työtehtävät sekä mielenkiintoisia kalustamisen projekteja. Henkilöstöllemme tarjoamme sairaskuluvakuutuksen sekä yksityisen työterveydenhuollon. Uskomme hyvinvoiviin työntekijöihin – Yhdessä haluamme olla parempia toimijoita tulevaisuudessa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen 29.3.2019 mennessä osoitteella: suunnittelu@tilamar.fi

Lisätiedot