Tempro Oy | Sisustusuunnittelija

Etsimme nuorekkaaseen ja innovatiiviseen asiakasyritykseemme kokenutta sisustussuunnittelijaa pääkaupunkiseudulle.

Toimimme asunto-, toimitila- ja julkisen rakentamisen suunnittelun saralla.

Ensisijaisena suunnittelun lähtökohtana arvostamme käyttäjälähtöisyyttä ja rakennusteknisesti onnistuneita ratkaisuja. Näiden vaatimusten täyttyessä syntyy kaunista ja laadukasta arkkitehtuuria ja suunnittelua, joka kestää aikaa ja toimii muuntojoustavasti.
Mallinnamme lähes kaikki projektimme kolmiulotteiseksi rakennusmalliksi, mikä antaa valmiudet suunnitteluratkaisuja havainnollistavaan visualisointiin ja IFC-standardin mukaiseen tietomallintamiseen.

Luotettavuus, avoimuus ja vuorovaikutteisuus ohjaavat toimintaamme. Hoidamme yhteistyössä asiakkaan kanssa projektit huolella alusta loppuun. Pyrimme kaikessa toiminnassamme pitkiin asiakassuhteisiin ja kannattavaan toimintaan sekä luomaan lisäarvoa asiakkaalle tuotettuun palveluun.

Toivomme sinulta:
– Käytännön kokemusta sisustussuunnittelijan työstä
– Vuorovaikutustaitoja ja kykyä tiimityöskentelyyn
– Oma-aloitteisuutta, innovatiivisuutta ja halua kehittyä

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi ja liitä mukaan CV:si sekä tietoja aiemmista projekteistasi.

Lisätietoja antavat: Tempro Oy, Mika Palmio p. 020 7669 441 tai mika.palmio@tempro.fi ja Marianne Harjula p. 020 7669450 tai marianne.harjula@tempro.fi

Tempro on suomalainen henkilöstöpalvelun asiantuntija, luotettava yhteistyökumppani ja vastuullinen työnantaja. Välitämme ja rekrytoimme henkilöstöä eri toimialoille koko Suomeen. Toimistomme sijaitsevat Espoossa, Vantaalla, Jyväskylässä, Lappeenrannassa ja Tampereella. www.tempro.fi

Hae työpaikkaa