Suunnittelemo | Sisustusarkkitehti

Hei Sinä sisustusarkkitehti, oletko miettinyt urallesi uutta suuntaa? Tule Suunnittelemoon kehittämään sisutusratkaisuja asiakkaiden toimitilakonsepteihin, sekä toteuttamaan kanssamme uusia tuotesuunnitelmia ja tilahankkeiden sisustusratkaisuja tiimissämme sisustusarkkitehtinä.

 

Tehtävässä tulet kehittämään asiakkaidemme kaluste- ja sisustusratkaisuja sekä Suunnittelemon konseptihankkeiden sisutusratkaisuja innovatiivisesti. Asiakashankkeisiimme kuuluvat toimitilat, sekä palvelutilat ja näiden sisustamiseen soveltuvat sisustus- ja kalustekokonaisuudet, pintamateriaalit ja valaistukset.

Suunnittelet yhdessä arkkitehtitiimimme sekä  asiakkaidemme projektiryhmien kanssa parhaat sisustusratkaisut, jotka ovat toimivia, näyttäviä ja lisäarvoa tuottavia. Osallistut myös markkinointimateriaalin tuottamiseen sisustukseen liittyvissä asioissa uusissa konseptihankkeissamme.

 

Ketä etsimme?

Etsimältämme henkilöltä löytyy tehtävään soveltuva koulutus ja kokemusta aiemmista vastaavista hankkeista,
sekä työskentelystä asiakasrajapinnassa. Tunnet 2D- ja 3 D-ohjelmistot ja mallintaminen esim ArhciCadillä on Sinulle tuttua. Olet luonteeltasi positiivinen ja innostuva, sekä omaat hyvän ja motivoituneen työotteen töiden tekemiseen. Roolissasi sinua tukee upea joukko alan asiantuntijoita ja vaikka arki meillä onkin välillä hektistä, teemme töitä yhteen hiileen puhaltaen huumorintajua unohtamatta. Tiimisi odottaa sinua Tampereen Viinikassa.

Hallitset suunnittelussa kokonaisuudet kuin yksityiskohdatkin ja olet sujuva viestijä sekä kirjallisesti, että suullisesti ja esiinnyt itsevarmasti tiukassakin paikassa. Olet valmis haastamaan olemassa olevia käytänteitä ja tuomaan rohkeasti muutosehdotuksiasi esiin. Toimit työssäsi asiakaslähtöisesti ja kykenet tunnistamaan asiakkaiden tarpeet sekä tarjoamaan näihin tarpeisiin vaihtoehtoja sekä pelaat tiimissämme luontevasti.

 

Miksi Me?

Suunnittelemo on nuorekas ja innovatiivinen toimisto joka tarjoaa Sinulle sekä työntekijöilleen hyvät kehittymismahdollisuudet mielekkäiden hankkeiden parissa, sekä parhaat hyvät työkaverit ja viihtyisät työtilat, uusimmat työvälineet ja materiaalikirjastot suunnitelmien toteuttamiseksi.

Tästä eteenpäin:

Lisätietoja tehtävästä antaa Milla Lindroos, p. 044 9769 164 tai WhatsApp:lla.

Mikäli tämä paikka kiinnostaa Sinua lähetäthän hakemuksesi 26.7.2019 mennessä sähköpostilla portfolion ja cv:n kera osoitteella;
milla@suunnttittelemo.fi.

Suunnittelemo Oy on vuonna 2014 perustettu arkkitehtisuunnitteluun sekä rakennuttamiseen perustettu yhtiö, joka toteuttaa sijoittajille sekä yrityksien työtilojen tarpeisiin arkkitehtiratkaisuja niin korjaus- kuin uudisrakennushankkeitakin. Vuoden 2018-2019 aikana yhtiömme on toteuttanut laadukasta arkkitehtisuunnittelua n. 20.000 kem2 verran erilaisia työ- ja palveluympäristöä Pirkanmaan alueella.

Löydät meidät netistä: www.suunnittelemo.fi
IG: suunnittelemo_projects FB: suunnittelemo