Suunnittelemo | Sisustusarkkitehti

Sisustusarkkitehti, oletko miettinyt urallesi uutta suuntaa?
Tule Suunnittelemoon kehittämään sisustusratkaisuja asiakkaiden toimitilakonsepteihin ja toteuttamaan kanssamme uusia tuotesuunnitelmia.

Tehtävässä tulet kehittämään asiakkaidemme kaluste- ja sisustusratkaisuja sekä Suunnittelemon konseptihankkeiden sisutusratkaisuja innovatiivisesti. Asiakashankkeisiimme kuuluvat toimi- ja palvelutilat sekä näiden sisustamiseen soveltuvat sisustus- ja kalustekokonaisuudet, pintamateriaalit ja valaistukset.

Suunnittelet yhdessä arkkitehtitiimimme sekä asiakkaidemme projektiryhmien kanssa parhaat sisustusratkaisut, jotka ovat toimivia, näyttäviä ja lisäarvoa tuottavia. Osallistut myös markkinointimateriaalin tuottamiseen sisustukseen liittyvissä asioissa uusissa konseptihankkeissamme.

MITÄ ODOTAMME?

Etsimältämme henkilöltä löytyy tehtävään soveltuva koulutus ja kokemusta aiemmista vastaavista hankkeista. Olet tottunut työskentelemään asiakasrajapinnassa. Toimit työssäsi asiakaslähtöisesti ja kykenet tunnistamaan asiakkaiden tarpeet sekä tarjoamaan näihin tarpeisiin vaihtoehtoja. Tunnet hyvin 2D- ja 3D-ohjelmistot sekä taidat mallinnukset sekä visualisointikuvien tuottamisen itsenäisesti ArchiCadia käyttäen.

Olet luonteeltasi positiivinen ja innostuva, sekä omaat hyvän ja motivoituneen työotteen töiden tekemiseen. Olet sujuva viestijä sekä kirjallisesti että suullisesti, ja esiinnyt itsevarmasti tiukassakin paikassa. Olet valmis haastamaan olemassa olevia käytänteitä ja tuomaan rohkeasti muutosehdotuksiasi esiin. Roolissasi sinua tukee upea joukko alan asiantuntijoita. Vaikka arki meillä onkin välillä hektistä, teemme töitä yhteen hiileen puhaltaen huumorintajua unohtamatta.

 

MIKSI ME?

Suunnittelemo on nuorekas ja innovatiivinen toimisto, joka tarjoaa Sinulle sekä työntekijöilleen hyvät kehittymismahdollisuudet mielekkäiden hankkeiden parissa. Hyvänä lisänä saat hyvät työterveyspalvelut, parhaat työkaverit ja viihtyisät työtilat uusimmilla työvälineillä varustettuina. Käyttöösi saat kattavat materiaalikirjastot suunnitelmien toteuttamiseksi.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Milla Lindroos, p. 044 9769 164 tai WhatsApp:lla.

Mikäli tämä paikka kiinnostaa Sinua, lähetäthän hakemuskirjeesi pe 21.2.2020 mennessä sähköpostilla portfolion ja CV:n kera osoitteeseen milla@suunnttittelemo.fi.