Suunnittelemo | Arkkkitehti, sisustusarkkitehti ja kesätyöntekijä

Keitä me olemme?

Suunnittelemo Oy on arkkitehtisuunnitteluun ja kiinteistöjen kehittämiseen erikoistunut

tamperelainen suunnittelutoimisto, joka on perustettu syksyllä 2014. Olemme pieni, mutta sitäkin aikaansaavampi ja monitaitoinen arkkitehtitoimisto, jossa työskentelee tällä hetkellä seitsemän henkilöä. Pienessä toimistossa pääset mukaan projektin jokaiseen vaiheeseen ja suunnittelu tehdään usein alusta loppuun itsenäisesti, toki tiimin sparraamana. Itsenäisen ja itseohjautuvan työskentelyn ohelle saat siis tiimin täyden tuen.

Odotamme sinulta

Arkkitehti

Olet vahva osaaja, jolla on jo useamman vuoden kokemus arkkitehdin sekä pääsuunnittelijan tehtävistä. Osaat johtaa omaa työtäsi varmalla otteella, etkä pelkää tarttua haasteisiin. Tarjoat hyviä arkkitehtonisia vaihtoehtoja asiakkaiden projekteihin sekä osaat toteuttaa suunnitelmat luonnoksista työkuviin asti. Pystyt itsenäiseen työhön ja kykenet tekemään itsenäisiä päätöksiä sekä ohjaat projektisi kohti tavoitetta. Käytät sujuvasti sekä ArchiCADia että MS Office-ohjelmia. Olet koulutukseltasi joko arkkitehti tai rakennusarkkitehti.

Sisustusarkkitehti

Olet vahva osaaja, jolla on työkokemusta alalta ja suurien kokonaisuuksien hallitsemisesta. Sinulla on ymmärrystä materiaaleista, tuotteista, projektin kulusta sekä teknisestä puolesta. Olet itsenäisesti suunnitellut tai ollut mukana suunnittelemassa erityisesti julkitiloja. Olet monipuolinen ja rohkea. Sinulla on kykyä hahmottaa ja tuoda ajatuksia esille halutusta lopputuloksesta. Omaat ratkaisukeskeisyyttä ja itseohjautuvuutta, mutta myös tiimityötaitoja. Käytät sujuvasti sekä ArchiCADia että MS Office-ohjelmia. Olet koulutukseltasi sisustusarkkitehti. Katsomme plussana kontakteja yhteistyökumppaneista ja kokemusta urakointivaiheen viestinnästä toteutusvaiheessa.

Kesätyöntekijä

Olet vähintään kolmannen vuoden opiskelija joko ammattikorkeakoulussa (rakennusarkkitehti) tai yliopistolla (arkkitehti) ja osaat käyttää sekä ArchiCADia että MS Office-ohjelmia. Katsomme eduksi muut harjoittelut/alaan liittyvän työkokemuksen.

Mitä tarjoamme sinulle?

Mikäli haluat toimia innostavassa ilmapiirissä ja olet valmis toimimaan laajalla osaamisalueellasi meidän tiimimme kanssa, saatat olla juuri etsimämme henkilö. Tarjoamme mielenkiintoisen ja itsenäisen työn kehittymään kannustavassa työympäristössä, jossa saat tiimin täyden tuen. Tarjoamme monipuolisia projekteja, jotka haastavat sinua sopivalla tavalla. Pääset tekemään mm. erilaisia korjaus- ja uudishankkeita, toimitiloja, työympäristöjä sekä liike- ja palvelutiloja.

Käytössämme on myös liukuva työaika ja etätyömahdollisuus. Arkkitehdin ja sisustusarkkitehdin työt alkavat mahdollisimman pian ja työ on kokoaikaista, toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella. Kesätyön aloitus sovitaan valitun hakijan kanssa erikseen.

Toimistomme modernit ja viihtyisät tilat sijaitsevat Tampereella Nekalassa, jonne on hyvät kulkuyhteydet. Pihassa on myös runsaasti parkkitilaa, joten omalla autolla kulkeminen on helppoa.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen heli@suunnittelemo.fi palkkatoiveineen sekä CV:n ja portfolion kera mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakemusaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Viimeinen hakemuspäivä kaikkiin tehtäviin on 28.2.2021.
Lisätietoja tehtävistä antaa Milla Lindroos p. 044 976 9164.