Sisuwood | Sisustus- ja kalustesuunnittelija /

Sisuwood Oy on Juvalla sijaitseva erikoiskalustetehdas, joka valmistaa erikoiskalusteita rakennusteollisuuden tarpeisiin ympäri Suomea. Meistä saat hyvin tietoa uusilta nettisivuiltamme www.sisuwood.fi . Sieltä pääset jo ennalta tutustumaan meihin!

Haemme Sisuwoodin palvelukseen vakituiseen työsuhteeseen kalustesuunnittelijaa. Tarjoamme vakituisen työpaikan vakaassa ja jatkuvasti kehittyvässä työympäristössä. Odotamme hakijalta jonkun suunnitteluohjelman hallintaa ja piirustusten lukutaitoja. Excelin hallintaa ja kykyä toimia yhteistyössä asiakkaiden ja oman työyhteisön kanssa. Voit olla kokemuksesi hankkinut työn kautta tai vaikka vasta valmistunut opiskelija, insinööri tai alan konkari, tärkeintä halu oppia ja kehittyä tehtävässä. Arvostamme alan työkokemusta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus sopimuksen mukaan. Tervetuloa mielenkiintoiseen työtehtävään mukavassa työporukassa tekemään erikoiskalusteita kaikkiin kärkiprojekteihin Suomessa.

Voit ottaa yhteyttä suoraan minun alla olevaan sähköpostiin tai soittaa jos heräsi kysymyksiä aiheesta. Hae rohkeasti tehtävään.

Ystävällisesti
Sisuwood Oy, Risto Solaranta, Toimitusjohtaja , p. 044 3407 002015 3400 700risto.solaranta@sisuwood.fi