Sisustusarkkitehti / -suunnittelija | Agile Work

Agile Work on työympäristöjen muutosprojekteihin erikoistunut nuori yritys. Tavoitteenamme on olla Euroopan tunnetuin työympäristöjen muutoksen tekijä. Etsimme nyt vakaasti kasvavaan tiimiimme osaavaa ja ammattitaitoista sisustusarkkitehtia.

Voit olla vasta urasi alussa tai jo kokenut konkari. Tehtäviisi kuuluu tekninen piirtäminen ja suunnitteludokumentaation tuottaminen tiimimme ohjauksessa. Lisäksi osallistut ideointiin ja konseptisuunnitteluun.

Etsimämme henkilö osaa toimia ketterästi ja oma-aloitteisesti. Myös tarkkuus, kyky pysyä aikataulussa ja reagoida nopeasti ovat tärkeitä ominaisuuksia projekteissamme. Lisäksi toivomme yhteistyökykyä ja rohkeutta heittäytyä mukaan ideoimaan uutta.

Toivomme, että…

  • Sinulla on muotoilijan, sisustussuunnittelijan tai -arkkitehdin (tai vastaava) koulutus
  • Hallitset useita ohjelmistoja, kuten AutoCad, Adobe Creative Cloud. 3D-mallinnustaidot katsotaan eduksi
  • Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi, muu kielitaito plussaa
  • Omaat hyvät vuorovaikutustaidot; osaat työskennellä itsenäisesti ja tiimissä

Toimipisteemme sijaitsee Helsingin Vallilassa, mutta käytännössä fyysinen sijainti vaikka toisella puolella Suomea ei ole yhteistyön este. Työ on pääosin projektiluontoista. Tule siis osaksi poikkitieteellistä tiimiämme! Vapaamuotoisen hakemuksen, portfolion ja CV:n voit toimittaa osoitteeseen ida@agilework.fi.