Sisustusarkkitehdit Gullstén & Inkinen Oy, Helsinki| Sisustusarkkitehti

Olemme luovien ihmisten suunnittelutoimisto, jolla on kokemusta ja näkemystä. Teemme suunnitteluratkaisuja pienellä hiilijalanjäljellä ja suurella sydämellä.

Yrityksellämme on vankka kokemus erilaisten rakennusten ja tilojen suunnittelusta, mm. toimistoista, myymälöistä, hotelleista, ravintoloista, kirjastoista, yliopisto- ja opetustiloista sekä asunnoista. Meille on tuttua toteuttaa suunnitteluprojekteja ympäri Suomea ja maailmaa yhteistyössä eri alojen toimijoiden kanssa. Toimistomme sijaitsee Helsingin Vallilassa Vallilan Akseli -nimisessä toimitalossa.

Etsimme joukkoomme projektipäällikkötasoista sisustusarkkitehtia

Odotamme henkilöltä iloista mieltä ja hengen paloa luoda asiakkaillemme toimivia tilaratkaisuja, projektin hallintaan liittyvää suunnittelutyökokemusta, hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista. Olet aiemmin työskennellyt menestyksekkäästi asiakasrajapinnassa ja pystyt pitämään langat käsissä. Kokonaisuuksien hallinta on sinulle ominaista, unohtamatta detaljeja. Odotamme sinulta sisustusarkkitehdin koulutusta, vahvoja näyttöjä erityisesti työympäristösuunnittelun projekteista ja paineensietokykyä. Vastaat 2–4 hengen suunnittelutiimin projektien hallinnasta.  Hallitset alan ohjelmat, kuten Autocad- ja Adobe ohjelmistot sekä arvostamme tietomallinnusohjelmien hallintaa.

Tarjolla on mielenkiintoista työtä erilaisten suunnitteluhankkeiden parissa Suomessa, Pohjoismaissa ja aika ajoin Euroopassakin mm. yritysten pääkonttoreita, toimitiloja, hotelleja, ravintoloita ja erityyppisiä konseptisuunnitelmia.

Lähetä hakemuksesi, palkkatoivomuksesi, portfoliosi ja CV:si 24.10.2018 mennessä osoitteeseen: recruitment@gullsten-inkinen.com. Käymme hakemuksia läpi saapumisjärjestyksessä, joten ethän jää odottelemaan!