Sisustusarkkitehdit Gullstén & Inkinen Oy Helsinki | Myynnin ja markkinoinnin assistentti

Olemme luovien ihmisten suunnittelutoimisto, jolla on kokemusta ja näkemystä. Teemme suunnitteluratkaisuja pienellä hiilijalanjäljellä ja suurella sydämellä.

Etsimme joukkoomme myynnin ja markkinoinnin assistenttia, täydentämään myynti- ja tukipalvelut-tiimiä. Päätehtäviisi kuuluu uusasiakashankinta ja tarjouslaadinta yhteistyössä myyntipäällikön kanssa. Lisäksi hoidat ulkoisen viestinnän tehtäviä, kuten kotisivujen ja uutiskirjeiden sisällöntuotantoa ja sosiaalisen median postauksia. Tehtäväkuvasi tulee olemaan monipuolinen ja arvostamme itsenäistä otetta, rohkeaa heittäytymistä ja muuntautumiskykyä.

Jos olet etsimämme energinen tiimipelaaja, nyt on hyvä sauma päästä tekemään mielenkiintoista työtä osaavan ja hyvää pöhinää puhkuvan työyhteisön jäsenenä. Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan, jossa saat tarkkailla toimialaa näköalapaikalta ja olla mukana luomassa parempaa ympäristöä ihmisille.

Emme odota suoranaista toimialakokemusta, mutta odotamme aiempia näyttöjä menestyksekkäästä myyntityöstä ja mielellään myös työkokemusta markkinoinnin parista. Kiinnostus ja kokemus sisustusalasta katsotaan eduksi.

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä:

– rohkeaa, positiivista ja aktiivista asennetta

– hyvää kirjoitustaitoa

– tarkkuutta, tunnollisuutta ja sitoutuneisuutta

– erinomaista sekä suullista että kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa

Yrityksellämme on vankka kokemus erilaisten rakennusten ja tilojen suunnittelusta, mm. toimistoista, myymälöistä, hotelleista, ravintoloista, kirjastoista, yliopisto- ja opetustiloista sekä asunnoista. Me toteutamme suunnitteluprojekteja ympäri Suomea ja maailmaa yhteistyössä eri alojen toimijoiden kanssa. Toimistomme sijaitsee Helsingin Vallilassa Vallilan Akseli -nimisessä toimitalossa.

Jos kiinnostuit ja haluat kuulla lisää, lähetä hakemuksesi, palkkatoivomuksesi ja CV:si 24.11.2019 mennessä osoitteeseen:
recruitment@gullsten-inkinen.com.

Nina Vakkila antaa mielellään lisätietoja avoimesta työpaikasta 30.10. klo 13-15 ja 11.11. klo 9-11.
Käymme hakemuksia läpi saapumisjärjestyksessä, joten ethän jää odottelemaan!

 

Yhteystiedot: Nina Vakkila, nina.vakkila@gullsten-inkinen.com, p. 040 351 9004
Työpaikan osoite: Lemuntie 3-5 C, 00510, HELSINKI
Palkkaus sopimuksen mukaan
Työkokemus: 1-5 vuotta
Työ alkaa mahdollisimman pian, viimeistään tammikuussa 2020
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: jatkuva
Haku päättyy: 24.11.2019
Jätä hakemus: recruitment@gullsten-inkinen.com