Savonia-ammattikorkeakoulu Oy | Muotoilun lehtori

Haemme kulttuurialalle työelämäyhteistyöhön orientoitunutta ja verkostoitunutta pedagogista osaajaa muotoilun lehtorin tehtävään Kuopioon.

Tehtäviisi kuuluu sisustusarkkitehtuurin ja muotoilualan ammatillisten aineiden opetus ja ohjaus sekä opinnäytetöiden ohjaus. Tehtävän painopistealoja on sisustusarkkitehtuurissa ja rakennussuunnitelussa käytettävien tietokoneohjelmien ja 3D-mallinnusohjelmien opetus ja visuaalisen materiaalin tuottaminen, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminta sekä yritysyhteistyön ja projektityöskentelyn ohjaaminen. Tehtävä edellyttää kokemusta julkitilasuunnittelusta ja rakennushankkeen projektin hallinnasta.

Edellytämme sinulta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja soveltuvaa työkokemusta (vähintään 3 vuotta).

Odotamme sinulta korkeatasoista visuaalista osaamista, käyttäjälähtöisyyden vahvaa osaamista, osallistavien menetelmien hallintaa, hyvät valmiudet kansainväliseen yhteistyöhön, laaja-alaista muotoilualan ymmärtämistä ja hyvää englannin kielen taitoa.

Menestyt tehtävässä, jos olet joustava ja ryhmätyötaitoinen muotoilun asiantuntija, motivoidut uudistumisesta ja haasteista, käytät monimuotoisia pedagogisia menetelmiä ja sinulla on hyvät verkostot elinkeinoelämään.

Arvostamme monipuolista opetus- ja TKI-kokemusta ja näyttöjä omasta suunnittelu- ja toteutusosaamisesta. Pedagogiset opinnot katsotaan eduksi.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Avaintyönantajat AVAINTA ry:n opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti.

Hae tehtävään täyttämällä sähköinen hakulomake Kuntarekry-palvelussa.

Lisätiedot ja haku