Red Compass | Arkkitehti / Sisustusarkkitehti

Red Compass on suomalainen konseptisuunnittelutoimisto, joka on erikoistunut kaupallisiin tiloihin. Työskentely suomalaisten ja kansainvälisten huippubrändien parissa mahdollistaa meille mielenkiintoisen näköalapaikan koko vähittäiskaupan eturintamassa.

Digitalisoituvassa maailmassa ostoympäristöt muuttuvat. Osaamme tunnistaa ja yhdistää huomispäivän kaupankäynnin elementit – tutkimustiedon asiakkaiden käyttäytymisestä, verkkoliiketoiminnan ja konkreettisen ostoympäristön symbioosin sekä tuottaa hyvät toteuttamiskelpoiset tilasuunnitelmat. Konseptisuunnittelumme ytimessä on vahva kaupallinen ja tiedolla johtamisen näkökulma – olemme olemassa, jotta asiakkaamme menestyisivät paremmin.

Red Compass koostuu alan vahvoista osaajista ja yhteinen, selkeä päämäärä on nivonut meistä yhteisön, joka välittää asiakkaista ja ymmärtää heidän tavoitteensa. Kuulumme Suomen Vahvimmat -yritysten joukkoon ja toimimme tällä hetkellä Helsingissä, Turussa ja Oulussa. Strategiamme mukaisesti kansainvälistymme sekä laajennamme liiketoimintaamme suunnitelmallisesti.

Etsimme Helsingin tai Oulun toimistoomme Sinua

Arkkitehti/Sisustusarkkitehti

Tulet meille keskeiseen rooliin kaupallisten konseptien suunnitteluun ja kehittämiseen yhdessä suunnittelutiimin sekä kiinteistöjen omistajien kanssa. Osa työtäsi on myös olemassa olevien kauppakeskuskonseptien kehittäminen. Suunnittelumme suunnannäyttäjänä pidät meidät myötätuulessa ja varmistat, että tekemisemme laatu ja sujuvuus parantuu entisestään.

Kollegakuntaasi kuuluvat kohde-, konsepti- ja graafisia suunnittelijoita sekä asiakaskäytöksen tutkimisen osaajat. Teet tiivistä yhteistyötä myynnin, luovan suunnittelun ja yhteistyökumppaniemme kanssa. Tulet mukaan suunnitteluprosessien kehittämiseen, koordinoit hankkeita ja ohjaat suunnittelutyötä. Osallistut itse vahvasti varsinaiseen suunnittelutyöhön ja tehtävässäsi Sinulta edellytetään mahdollisuutta toimia pääsuunnittelijana.

Osa projekteistamme on kansainvälisiä, joten vahva englannin kielen taito ja valmius kohtuulliseen matkustamiseen on työssä onnistumisen kannalta tärkeää. ArchiCAD ja/tai Revit-tietomallinnusohjelmien osaaminen katsotaan eduksesi.

Lupaamme Sinulle mutkattoman matalan hierarkian, mahdollisuuden vaikuttaa toimintamme kehittämiseen sekä mahtavat kollegat. Meillä uskaltaa tuoda mielipiteitä ja ideoita esiin!

Tästä eteenpäin

Kuulostiko tämä kiinnostavalta? Ota yhteyttä konsulttiimme Maija Talvinen-Strengell +358 400 883 966, niin voitte keskustella luottamuksellisesti tarkemmin.

Olemme todella innostuneita tästä rekrytoinnista, joten tutustumme hakijoihin jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viimeiseen hakupäivään 4.10., vaan lähetä CV:si oheisen linkin kautta. Lisätietoa meistä www.redcompass.fi