Ramboll Finland Oy | Valaistussuunnittelija

Haemme valaistussuunnittelijoita Espooseen ja Tampereelle

Toivotamme sinut tervetulleeksi osaajiemme joukkoon! Haemme sekä kokenutta valaistussuunnittelijaa/projektipäällikköä että nuorempaa valaistussuunnittelijaa vahvistamaan monialaista suunnittelutiimiämme Espooseen ja Tampereelle. Tiimin jäsenenä osallistut arkkitehtuurivalaistuksen suunnitteluun ulko- ja sisävalaistushankkeissa tai tie- ja katuvalaistuksen suunnitteluun infrahankkeissamme.

Tervetuloa Rambollin Valostudioon!

Ramboll VALOSTUDIO on julkisten alueiden ja tilojen valaistukseen erikoistunut monialainen suunnittelutiimi. Ryhmä koostuu valaistuksen ammattilaisista, joilla on muotoilun, maisema-arkkitehtuurin, teatteritaiteen sekä AV- ja sähkötekniikan erityisosaaminen.

Sinulla on kokemusta alalta tai olet sähkö- tai valaistussuunnittelija, joka on innokas oppimaan lisää. Tutkintovaatimuksena on vähintään ammattikorkeakoulututkinto valaistus-/sähkötekniikasta tai muotoilun ja arkkitehtuurin tai maisema-/sisustusarkkitehtuurin alalta (tai juuri valmistumassa). Suunnittelutyökaluina käytämme AutoCad ja Dialux (EVO) ohjelmia. Valaistuksen visualisointiosaaminen esimerkiksi 3D Studio Max tai Adoben ohjelmilla katsotaan eduksi.

Etene kohti tavoitteitasi

Rambollissa tuemme henkilökohtaista ja ammatillista kehittymistäsi, jotta pääset kasvamaan osana yrityksemme menestymistä. Avoimen tehtävän osalta arvostamme ja odotamme, että sinulla on aktiivinen ote sekä oman työsi että suunnitteluprosessien kehittämiseen. Pystyt kantamaan vastuun omasta panoksestasi ja työskentelemään erilaisten tehtävien ja työryhmien kanssa.

Ramboll Suomessa

Ramboll on johtava kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Säätiöomisteinen yhtiömme toimii Suomessa maanlaajuisesti 2400 asiantuntijan voimin. Palvelujamme ovat innovatiiviset ratkaisut kaupunkien, infrastruktuurin, liikenteen, ympäristön ja rakennusten suunnittelussa, rakennuttamisessa, rakentamisessa ja ylläpidossa. Kutsumme sinut tekemään kestävää tulevaisuutta kanssamme avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä.

Hakemukset

Jätä hakemuksesi linkin kautta: https://ramboll.wd3.myworkdayjobs.com/Ramboll_Careers/job/Espoo/Valaistussuunnittelija–Espoo-ja-Tampere-_JR5617-2

Liitä mukaan CV:si, hakemuksesi ja mahdolliset muut liitteet, jotka tuovat esille osaamistasi avoimen työtehtävän osalta. Kerro myös, milloin olet valmis aloittamaan. Odotamme hakemustasi, joten jätä se viimeistään: 31.3.2019.

Lisätietoja arkkitehtuurivalaistuksen tehtävästä antavat projektipäällikkö Reija Pasanen, puh. 0401271265 ja yksikön päällikkö Hanna Keskinen puh. 0400843354.

Tie- ja katuvalaistuksen suunnittelutehtävästä lisätietoja antavat suunnittelupäällikkö Mika Alen puh. 040 739 2428 ja yksikön päällikkö Hannu Virkkunen puh. 0400 819 836