Messukeskus | Designer, näyttelysuunnittelija

Haemme tiimiimme luovaa ja motivoitunutta, vahvan visuaalisen silmän omaavaa suunnittelijaa vastaamaan näytteilleasettajiemme osastosuunnittelusta eri tapahtumissa.

Mitä Design-osastomme tekee

Tavoitteenamme on luoda inspiroivia osastoja ja tarjota ensiluokkaisen sujuvaa palvelua. Suunnittelemme ja toteutamme asiakkaidemme osastoja ja tapahtumien yhteisalueita Messukeskuksessa. Innovatiivisessa ja rennossa tiimissämme on nyt avoinna itsenäinen ja monipuolinen tehtävä tapahtuma-alan ammattilaisten parissa.

Sinun roolisi

Olet myyntihenkinen, projektiluonteinen työskentely on sinulle tuttua ja toimit luontevasti eri osastojen ja asiakkaitten kanssa. Otat vastuun omasta työstäsi ja asiakaskokemuksen onnistumisesta. Tarjoat asiakkaille toimeksiantoja vastaavia suunnitelmia, joiden laadukas toteutus on pitkälti omaa tuotantoamme.

Arvostamme

  • ulospäinsuuntautunutta innostavaa ja iloista asennetta
  • yhteistyökykyä ja asiakaslähtöistä ajattelua
  • sujuvaa kommunikointia suomeksi ja englanniksi
  • halua kehittää ja kehittyä
  • paineensietokykyä tiukoissakin tuotantoaikatauluissa
  • suunnittelutyössä käyttämiemme ohjelmien (3D Studio MAX, Autocad 3D) hallintaa

Koulutukseltasi voit olla esim. taiteen maisteri, artenomi, rakennusarkkitehti tai sisustussuunnittelija. Sinulla on tarvittava ammatillinen pätevyys ja vähintään muutaman vuoden kokemus näyttely-, tila- tai sisustussuunnittelun tehtävistä tapahtuma-, mainos-, media- tai vastaavalta alalta.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa design-tiimin esimies Aarne Rönkkö puh. 040 457 1737, email aarne.ronkko@messukeskus.com

Jos tehtävä vaikuttaa olevan juuri sinua varten, täytä hakemuksesi ja lähetä portfolio 17.5.2019 mennessä tämän linkin kautta.

Messukeskus

Messukeskuksessa olet tapahtumien keskipisteessä elinkeinoelämän näköalapaikalla. Tarjoamme ainutlaatuisen aitiopaikan tapahtumamaailman sydämessä, lukuisten mielenkiintoisten toimialojen parissa. Olemme markkinajohtaja ja Messukeskus on Suomen suurin messu- ja kongressikeskus. www.messukeskus.com