Mehiläinen Oy | Tilailmepäällikkö

Haemme

TILAILMEPÄÄLLIKKÖÄ

Mehiläisen Kiinteistöt-toimintoon vastaamaan toimitilojemme visuaalisesta ilmeestä ja tilasuunnittelun ohjaamisesta Mehiläisen ja sen alabrändien mukaisiin tilailmeisiin rakennus- ja tilamuutosprojekteissa.

Mehiläinen on Suomen johtava terveys- ja sosiaalialan toimija. Mehiläisessä asioi vuosittain yli 1,2 miljoonaa suomalaista ja yli 21 800 ammatinharjoittajaa sekä työntekijää palvelevat asiakkaita yli 500 toimipisteessä ympäri maata. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli yli miljardi euroa. 110-vuotias Mehiläinen on kasvava ja nopeasti kehittyvä suunnannäyttäjä Suomessa ja kansainvälisesti, jonka toimitilojen tulee vastata liiketoiminnan tarpeita toiminnaltaan ja tilailmeeltään.

Hakemamme henkilön vastuulla tulee olemaan Mehiläisen eri liiketoimintojen toimitilojen visuaalisen ilmeen ja tilakonseptien toteuttaminen. Teet tiivistä yhteistyötä Mehiläisen brändeistä vastaavien markkinoinnin ammattilaisten kanssa ja vastaat brändien tuomisesta osaksi toimitilojamme ja asiakaskokemusta. Teet yhteistyötä myös hankinnan kanssa tilailmeisiin liittyvien kalusteiden ja muiden tarvikkeiden kilpailuttamisessa ja toimittajien valinnassa. Vastuullasi on ymmärtää syvällisellä tasolla eri liiketoimintojen toiminnalliset vaatimukset toimitiloille. Lisäksi vastaat hankesuunnitteluvaiheessa toiminnallisuuden huomioimisesta tilaohjelman sovittamisessa kulloiseenkin tilaratkaisuun.

Varmistat, että Mehiläisen toimitiloilla on yhtenäinen tilailme, ja materiaali- sekä sisustusvalinnat vahvistavat erinomaista asiakaskokemusta. Tämä edellyttää myös käytännönläheistä ratkaisukeskeistä asennetta ja välillä kädet savessa -työskentelyä suunnittelemassa toimipisteissä konkreettisia toimenpiteitä ja toisaalta varmistamassa paikan päällä tilamuutosprojektien käytännön toteutusta eri puolilla Suomea.

Työtehtävässä menestymisessä edesauttaa esimerkiksi sisustusarkkitehti-, palvelumuotoilu- tai sisustussuunnittelukoulutus ja työkokemus erityisesti toimitilojen tilailmeen parissa työskentelystä. Arvostamme myös kustannusjohtamisen osaamista.

Odotamme sinulta:
– Soveltuvaa koulutusta (esim. sisustusarkkitehti, palvelumuotoilija, sisustussuunnittelija)
– Luovaa asennetta tuoda Mehiläisen brändi toimitilojen tilailmeeseen
– Kokemusta toimitilamuutosprojekteista
– Omaa hyvät kirjallisen ilmaisun taidot
– Valmiutta matkustaa kotimaassa

Kiinteistöjohtaja Aleksi Muukkonen, p. 050 453 2654. Puhelinajat torstai 20.2.2020 klo 14- 16 ja maanantai 24.2.2020 klo 14-16.