Lukkaroinen Arkkitehdit Oy | Sisustusarkkitehti

Hei sinä kokenut sisustusarkkitehti, tule meille osaksi osaavaa tiimiä!

Innostutko innovatiivisten ratkaisujen luomisesta? Hahmotat suuret kokonaisuudet, mutta suhtaudut intohimoisesti myös yksityiskohtien suunnitteluun?

Lukkaroinen Arkkitehdit on vuonna 1980 perustettu valtakunnallisesti toimiva arkkitehtitoimisto, jonka sisustustiimissä työskentelee tällä hetkellä 12 henkilöä. Etsimme joukkoomme uutta sisustustiimiläistä äitiysloman sijaiseksi Ouluun. Edellytämme kokemusta julkisten kohteiden suunnittelusta sekä käyttötaitoa ArchiCAD- ja/tai Revit -ohjelmista. Arvostamme kovasti hyviä suunnittelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä ottaa vastuuta.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haasteellisia tehtäviä. Panostamme tiimityöskentelyyn ajatuksella ”yhdessä olemme enemmän” ja työskentelemme yhteisten tavoitteiden eteen.

Meidän tahtonamme on ylittää tilaajan asettamat toiminnalliset ja tekniset tavoitteet, sekä luoda laadukasta ja kestävää ympäristöä nykyisille ja tuleville sukupolville. Suunnittelumme pohjautuu luovaan ajatteluun. Hankkeen lähtökohdista kasvatetaan idea, joka kantaa suunnittelua eteenpäin kehitysvaiheista viimeistelyyn saakka. Lopputuloksena on hankkeen tavoitteet täyttäviä, toimivia ja kauniita ratkaisuja. ​

Lisätietoja tehtävästä antaa Anna Ervasti-Gussander, p. 050 598 5917. Hakemukset rekry@lukkaroinen.fi.

Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.