Lekolar | Suunnittelijaharjoittelija

Lekolar on Pohjoismaiden markkinajohtaja koulujen ja päiväkotien varustajana. Toimitamme kalusteita ja sisustustarvikkeita sekä opetusvälineitä, leikki- ja liikuntavälineitä sekä muita tarvikkeita viihtyisien oppimisympäristöjen luomiseen. Suomessa meillä on alueellisten myyntiorganisaatioiden lisäksi vahva tukiorganisaatio. www.lekolar.fi

Suunnitteluharjoittelija
Onko sinulla kiinnostusta uudenlaisia oppimisympäristöjä kohtaan ja haluatko päästä oppimaan sisustussuunnittelijan työstä modernissa, voimakkaasti kehittyvässä ja vakavaraisessa organisaatiossamme? Lekolarilla pääset osaksi suunnittelutiimiä, joka tekee sisustussuunnitelmia kouluihin ja päiväkoteihin. Harjoittelijana avustat suunnittelijoita tuottamalla piirustuksia, 3D-mallinnoksia ja esityskuvia.

Lisäksi työnkuvaan voi sisältyä tuotehallinnan tehtäviä, kuten tuotetietojen ylläpitoa. Tarjoamme perehdytyksen työtehtäviin ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Suomen yhtiössämme meitä työskentelee noin 35 henkilöä ja siihen mukaan sujahtaminen on vaivatonta.

Toivomme, että olet esimerkiksi sisustusarkkitehtuurin opiskelija ja sinulla on jo kokemusta piirustus- ja mallinnusohjelmista (esim. AutoCAD, ArchiCAD, pCon.planner). Toivomme sinulta kiinnostusta oppimisympäristöjä kohtaan ja halua kehittyä työtehtävissäsi sekä mallintajana että suunnittelijana. Tuotehallinnan tehtävät edellyttävät kykyä tuottaa laadukasta suomenkielistä tuotetekstiä kääntäen ruotsista tai englannista sekä kykyä omaksua uusia tietojärjestelmiä nopeasti. Toivomme, että otat vastuuta töistäsi ja huolehdit omalta osaltasi projektin valmistumisesta sovitun mukaisesti. Olet myös huolellinen, luotettava, reipas, positiivinen ja joustava tiimityöntekijä.

Harjoittelu sijoittuisi touko- ja elokuun väliselle ajalle. Harjoittelun kesto sekä tarkempi ajankohta ovat sovittavissa. Tehtävästä maksetaan tuntipalkkaa 10-12 euroa tunnilta suunnittelijaharjoittelijan osaamisen ja kokemuksen mukaisesti. Harjoittelijalla voi olla mahdollisuus työllistyä osa-aikaiseksi suunnitteluassistentiksi syksyllä.

Tehtävään kannattaa hakea mahdollisimman nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävään lähettämällä hakemuksesi, CV ja portfolio osoitteeseen stiina.kiuru(at)lekolar.fi otsikolla ”Suunnitteluharjoittelija”. Lisätietoja tehtävästä antaa sisustusarkkitehti Stiina Kiuru, stiina.kiuru(at)lekolar.fi, p. 040 578 5431.