Lekolar | Sisustusarkkitehti

Oletko tilasuunnittelun mestari ja haluat olla mukana luomassa inspiroivia oppimisympäristöjä?  Tarjolla on huikea mahdollisuus, sillä haemme nyt Lekolarille

Sisustusarkkitehtia

Sisustusarkkitehtina tuot oppimisympäristöjä suunnittelevaan tiimiin luovuutta ja innovatiivisuutta sekä kullan arvoista asiantuntijanäkemystä tilasuunnittelusta. Tehtävässä pääset sukeltamaan syvälle oppimisympäristöjen maailmaan, suunnitellen innostavia tilaratkaisuja kouluihin ja päiväkoteihin niin yksityiselle kuin julkisellekin sektorille. Tilojen ja kalusteiden suunnittelun lisäksi olet keskeisessä roolissa kalusteliiketoiminnan kehittämisessä.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli nautit projektiluonteisesta työstä, olet luonteeltasi kehittäjätyyppiä ja viihdyt tuloshakuisessa ympäristössä. Sinulla on rautaiset prosessinhallintataidot ja pidät langat tiukasti käsissäsi paineistavissakin tilanteissa. Ennen kaikkea innostut luovasta työstä ja tekemisestäsi välittyy innovatiivisuus ja positiivisuus. Etsimämme henkilö on taitava luomaan verkostoja sekä toimii sillanrakentajana eri sidosryhmien suuntaan.

Tehtävä soveltuu erityisesti sisustusarkkitehdille, jolla on takanaan jo useampi vuosi asiakastyön parissa. Katsomme eduksesi julkisten hankintojen tuntemuksen ja aikaisemman kokemuksen oppimisympäristöjen suunnittelusta. Työ vaatii myös 2D ja 3D -ohjelmistojen sujuvaa hallintaa.

Lekolar on joustava ja ketterä organisaatio, joten työ tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden päästä vaikuttamaan tuleviin projekteihin ja kehityssuuntiin. Meillä on asiakkaita laajasti koko Suomen alueella, joten työ sisältää jonkin verran matkustamista. Lisäksi teemme yhteistyötä muiden Lekolarin pohjoismaisten toimistojen kanssa, joten edellytämme hyvää englannin kielen taitoa.

Viihtyisät ja raikkaat toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Haagassa. Suomen yhtiössämme sinua odottaa 40 henkinen kollegojen joukko, joka toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi.

Kiinnostuitko?

Hae mukaan ja tule suunnittelemaan ja luomaan upeita oppimisympäristöjä kanssamme! Täytä hakemus osoitteessa https://psycon.rekrytointi.com/paikat/?o=A_RJ&jgid=1&jid=1001&lang=fi
ja kerro itsestäsi sekä motivaatiostasi tehtävää kohtaan. Liitä mukaan myös portfolio, jossa esittelet aikaisempia projektejasi. Haku on auki 29.9 asti, mutta toimithan pian, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Mikäli jokin mietityttää, niin olethan yhteydessä. Lisätietoja tehtävästä saat Lekolarin suunnittelupäälliköltä Stiina Kiurulta p. +358 40 578 5431 keskiviikkoisin klo 15-16 ja perjantaisin klo 9-10 sekä Psyconin konsultilta Laura Nissilältä p.+358 20 710 1271 keskiviikkona 11.9. klo 11-12 ja maanantaina 16.9. klo 11-12.

 

Lekolar on Pohjoismaiden markkinajohtaja koulujen ja päiväkotien varustajana. Toimitamme opetusvälineitä, koulutarvikkeita, leikki- ja harrastusvälineitä ja sisustustarvikkeita, sekä kokonaisvaltaiset sisustusratkaisut viihtyisien ja kehittävien oppimisympäristöjen luomiseen. Suomessa meillä on alueellisten myyntiorganisaatioiden lisäksi vahva tukiorganisaatio. www.lekolar.fi