KVA Arkkitehdit Oy | Sisustusarkkitehti

Valmis uusiin haasteisiin? Haemme osaavaa sisustusarkkitehtiä vahvistamaan ja kehittämään edelleen MyWorkPlace-palveluamme.

Meillä KVA:ssa pääset tekemään monipuolisia ja haastavia projekteja. Saat mukavia työtovereita ja hyvät työskentelyolosuhteet kehittyvässä ja viihtyisässä työympäristössä Helsingin Ruoholahdessa. Osana tiimiämme pääset aidosti kehittämään tulevaisuuden toimintaamme ja pääset näyttämään osaamisesi sekä edelleen kehittymään ammatillisesti. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan ja edistämme työssä jaksamistasi erilaisella virkistystoiminnalla.

Olet koulutustaustaltasi sisustusarkkitehti, jolla on jo kokemusta ja näyttöä toteutuneista suunnitteluprojekteista ja onnistuneiden kehityshankkeiden läpivienneistä. Sinulla on mahdollisesti kokemusta myös työympäristökehittämisestä tai palvelumuotoilusta ja tunnet niiden työtavat ja metodit. Arvostamme kaikkea laaja-alaista ja monipuolista osaamista.

Suunnitteluohjelmistoista sinun tulisi hallita ArchiCad tai AutoCad, Microsoft Office-ohjelmat sekä Adoben Visualisointiohjelmistot.

Osaat työskennellä sekä tiimissä että itsenäisesti. Ymmärrät asiakasorganisaation haasteet ja haluat tuoda innovatiivista ajatteluasi hankkeisiimme. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen sekä CV:si 30.12.2018 mennessä osoitteeseen ritva.kokkola@kva.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Ritva Kokkola-Lemarchand, puh. 045 127 0151 ja johtava työympäristöasiantuntija Eija Niemelä, puh. 040 764 6881.