KVA Arkkitehdit Oy | Kokenut sisustusarkkitehti

Olethan valmis uusiin haasteisiin?
Haemme sisustus- ja työympäristön kehittämisen tiimiimme osaavaa sisustusarkkitehtiä vahvistamaan ja kehittämään MyWorkPlace-palveluamme.

KVA:lla pääset tekemään monipuolisia ja sisustus- ja työympäristöprojekteja. Saat mukavia työtovereita ja hyvät työskentelyolosuhteet viihtyisässä työympäristössä Helsingin Ruoholahdessa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Osana dynaamista tiimiämme pääset aidosti näyttämään osaamisesi, sekä edelleen kehittymään ammatillisesti. KVA:lla sinulla on mahdollisuus olla mukana vaikuttamassa jatkuvasti kehittyvään suunnittelualaamme työympäristöjen parissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, joustavan työyhteisön ja edistämme työssä jaksamistasi mm. monipuolisella virkistystoiminnalla.

Olet koulutustaustaltasi sisustusarkkitehti tai muotoilija, jolla on jo vähintään 5 vuoden työkokemus julkisten tilojen suunnittelun parissa ja näyttöä toteutuneista suunnitteluprojekteista ja kehityshankkeista. Oman työn ohjaus ja itsenäinen työskentely on sinulle tuttua, mutta työskentelet mielelläsi tiimissä ja viihdyt erilaisissa kommunikaatiotilanteissa niin työyhteisössä kuin asiakkaidenkin parissa. Ymmärrät asiakasorganisaatioiden monet haasteet ja haluat tuoda innovatiivista ajattelua ja ideoitasi hankkeisiimme. Kommunikoit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti sekä suomeksi että englanniksi.

Osaat tehdä visuaalisia esityksiä luonnos- ja konseptisuunnitelmavaiheista ja hallitset toteutusvaiheen suunnitteludokumentaation. Kokemuksesi työympäristön kehittämisestä, palvelumuotoilusta tai graafisesta suunnittelusta työtapoineen ja metodeineen on eduksi. Arvostamme kaikkea laaja-alaista ja monipuolista osaamista.

Suunnitteluohjelmistoista käytämme työssämme ArchiCadia, Microsoft Office-ohjelmia sekä Adobe Suitea. Näiden ohjelmien sujuva käyttö on tärkeää, mutta autamme syventämään taitojasi myös ohjelmistojen osalta aina tarvittaessa. 3D-visualisointitaidot ovat hyvä lisä osaamisessasi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa on palkkatoivomuksesi, CV:si/portfoliosi 15.11.2019 mennessä osoitteeseen ritva.kokkola@kva.fi ja eija.niemela@kva.fi.

Kerro, miten juuri sinä sopisit joukkomme alan huippuasiantuntijoita ja osaajia.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja
Ritva Kokkola-Lemarchand, puh. 045 127 0151 ja
suunnittelujohtaja Eija Niemelä, puh. 040 764 6881.