Kuopion Woodi | Sisustusarkkitehti

Inspiroidu, suunnittele toimiva arki, visioi värit, valitse materiaalit…
Oletko sinä etsimämme sisustusarkkitehti?

Etsimme kokenutta sisustusarkkitehtia suunnittelemaan moderneja päiväkoteja, kouluja ja hoivakoteja ja luomaan kokonaisvaltaisia sisustusratkaisuja Kuopion Woodin asiakkaille.

Kuopion Woodi valmistaa massiivipuiset julkitilakalusteet kouluihin, päiväkoteihin sekä palveluasumiseen. Lähes 30-vuoden kokemus on kasvattanut jalansijaa luotettavana päiväkotikalusteiden valmistajana Suomessa. Sittemmin toimintaa on laajennettu kansainvälisille markkinoille muun muassa Saksaan, Norjaan, Venäjälle ja Hollantiin. Vuosien mittaan Woodi on laajentanut kalustemallistoaan myös koulu ja hoivakohteisiin ja on tänä päivänä yksi maan johtavista julkisten tilojen kalustajista Suomessa. Kotimaassa sekä kansainvälisesti Kuopion Woodi tunnetaan korkealaatuisista ja innovatiivisista tuotteista. Tässä kasvuyrityksen tiimissä olet mukana luomassa nykyaikaisia tulevaisuuden ympäristöjä lapsille, nuorille ja ikäihmisille.

Tehtäväsi Woodin sisustusarkkitehtina on suunnitella nykyaikaisten julkitilojen kokonaisvaltaisia kalusteratkaisuja, tehdä värisuunnitelmia ja luoda asiakkaillemme unelmien päiväkoti-, koulu- ja julkitiloja. Sovellut tehtävään, mikäli taidat ArchiCad ja Twinmotion ohjelmistot, pidät käytännöllisistä arjen toiminnallisuutta tukevista sisustusratkaisuista ja suunnittelutyösi jälki on nykyaikaista ja modernia. Työ edellyttää kokemusta alalta ja kokemus kalustesijoittelusta on eduksi tehtävässä. Toivomme sinulta hyvää englannin kielen taitoa ja katsomme eduksesi myös muun kielitaidon. Lisäksi avuksi on, mikäli taidat Adoben InDesign, Photoshop ja Illustrator -ohjelmistoja.

Olet etsimämme osaaja, mikäli janoat kohdata haasteita ja kehittää sekä yrityksen kilpailukykyä että omaa osaamistasi suunnittelun saralla. Tehtävässä toimit saumattomasti yhteistyössä ammattitaitoisten ja kasvatusalan tuntevien myyjien kanssa. Odotamme sinulta hyviä sosiaalisia taitoja ja toivomme, että olet kehittymismyönteinen ja yhteiseen hyvään tähtäävä tiimipeluri. Kalustussijoittelun kokemustakin enemmän arvostamme asennettasi ja valmiuksiasi kehittää liiketoimintaa yhteisellä työpanoksella.

Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön, perehdytyksen julkitilakalustuksen maailmaan sekä ammattitaitoisen tiimin opastamaan sinua Woodin suunnittelufilosofian ja kalustusratkaisujen ytimeen. Ennen kaikkea tarjoamme sinulle mahdollisuuksia kehittyä ja kehittää. Tehtävässä oma kädenjälkesi saa näkyä ja pääset tuomaan julki omia ideoitasi liittyen julkitilojen kalusteratkaisuihin ja väri- sekä materiaalivalintoihin.

Edellytykset tehtävään:

  • ArchiCad -osaaminen
  • Twinmotion -osaaminen
  • suunnitteluosaaminen ja kokemus
  • tiimityötaidot ja yhteistyökykyisyys

Katsotaan eduksi:

  • Adobe InDesign, Photoshop ja Illustrator -osaaminen
  • englannin, saksan, venäjän tai ruotsin kielitaito
  • kokemus kalustesijoittelusta

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, lähetä hakemuksesi ja työnäytteesi pian rekry@woodi.fi. Paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä!