Kohina | Sisustusarkkitehti

Haemme nyt sinua, sisustusarkkitehti

Vastaat asiakasprojektiemme suunnittelutyöstä, sekä hallinnoit luontevasti useita, samanaikaisia asiakastöitä. Vedät lempeällä, mutta jämäkällä otteella suunnittelutiimiä, otat vastuuta suunnittelusta, mutta jaat myös sujuvasti töitä tiimin kesken.

Osallistut uusien tilakonseptien ideointiin ja suunnitteluun ja keksit asiakkaan tarpeisiin mielenkiintoisia ratkaisuja. Olet aidosti kiinnostunut eri alojen asiakkaista, osaat tulkita heidän toiveita ja palvella heitä järjestelmällisesti ja vahvalla ammattitaidolla.

Nautit asioiden organisoinnista ja teet projekteihin liittyviä päätöksiä itsenäisesti. Hallitset projektien vaiheistukset ja läpiviennin sekä toteutuksen valvonnan. Otat mielelläsi vastuuta suurista kokonaisuuksista, pieniä yksityiskohtia unohtamatta.

Toivomme, että suhtaudut intohimoisesti korkealaatuiseen designiin ja että sinulla on näkemystä toimivista tilaratkaisuista sekä visuaalisuudesta. Sinulla on näyttöä vaativista sisustussuunnittelun projekteista, sisustusarkkitehdin koulutus ja hallitset ArchiCAD:in.

Tarjoamme sinulle pääsyn monipuolisiin projekteihin ja monialaiseen ja positiiviseen tiimiin. Toimistossamme on matala hierarkia ja rento kulttuuri. Nykyaikainen monitilatoimistomme Helsingin Vallilassa on varsin mukava, mutta voit tehdä töitä halutessasi myös etänä. Joustava työaika, lounasetu ja terveyspalvelut kuuluvat pakettiin.

Mikäli useammat ylläolevista kohdista tuntuvat sinulle luontevilta, kerrothan meille itsestäsi. Hae lähettämällä hakemus ja mahdolliset työnäytteet osoitteeseen maarit@kohina.eu. Hakuaika päättyy 11. lokakuuta 2018, mutta käsittelemme hakemuksia jo ennen määräajan täyttymistä.

Jos jokin jäi askarruttamaan, pirauta ja kysy lisää Susanna Kalliolta, 040 343 7075, torstaina 4.10.2018 kello 9-10 tai perjantaina 5.10.2018 kello 14-15.