Kakadu | Sisustusarkkitehti/suunnittelija/muotoilija/palvelumuotoilija …

Suunnittelija, lennä luoksemme! Etsimme parveemme osaavaa ammattilaista, jolla on intoa ja inspiraatiota myös projektinhallintaan. Arvostamme näkemyksellisyyttä, ajanhallintakykyä, can-do -asennetta ja halua kehittää sekä kehittyä yhdessä yrityksen kanssa.

Kakadu on suunnittelutoimisto, jolla on aina ollut vahva intohimo päästä vaikuttamaan ihmisten myönteiseen kokemukseen rakennettua ympäristöä kohtaan. Hyödynnämme työssämme palvelumuotoilun metodeja sekä megatrendejä ymmärtääksemme paremmin ihmisten käyttäytymistä ja tarpeita. Kannamme vastuumme ympäristöstämme huomioimalla vastuullisuuden projektien jokaisessa vaiheessa. Kehitämme strategisesti asiakkaidemme työympäristöjä, kiinteistöjä ja asumisen malleja, ja olemme laajentaneet toimintaamme myös sisustusarkkitehtuurin rajojen ulkopuolelle.

Kakadussa mikä vain on mahdollista. Olemme tekijöidemme näköinen yritys ja yhteisö, jossa haluamme kannustaa kaikkia olemaan omia itsejään ja löytämään omat vahvuutensa. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekry@kakadu.fi

 www.kakadu.fi