Interiori | Harjoittelupaikka sisustusarkkitehtiopiskelijalle

Interiori Tampereella tarjoaa mahdollisuuden syventyä projektisisustamisen ja alan yrittäjyyden käytänteisiin kevään ja kesän 2019 aikana.

Haen itsenäistä, määrätietoista ja huumorintajuista sisustusarkkitehtiopiskelijaa mukaan vaihteleviin ja mielenkiintoisiin projekteihin. Interiori suunnittelee pääasiassa julkisia tiloja erilaisille asiakkaille ja asiakasryhmille, sekä valikoituja yksityisasiakkaita. Kahden naisen toimistomme sijaitsee Tampereen keskustassa Finlaysonin tehdasalueella. Työ edellyttää AutoCad, Adobe Photoshop ja InDesign ja Microsoft Office ohjelmien hallintaa sekä 3D mallinnosten tekemistä.

Interiorissa pääset avustamaan kokenutta tilasuunnittelijaa sekä toimimaan itsenäisenä suunnittelijana: ideoimaan, piirtämään, mallintamaan, suunnittelemaan ja viimeistelemään valmistuvia tiloja.

Tulet mukaan suunnittelu- ja asiakaspalavereihin, sekä työmaatapaamisiin. Työaika on joustava ja työt alkaisivat keväällä sovitusti. Harjoittelusta sinulle maksetaan palkkiota 1 250€/kk. Sopivan projektin löytyessä opinnäytetyön suorittaminen on mahdollista.

Kysy lisää tai lähetä portfoliosi ja ansioluettelosi!

Lisätiedot:
Petra-Miisa Juusenaho SIO, TaM
puh. 050 492 9904