Interform | Sisustusarkkitehti

Olemme pieni, kolmen hengen sisustusarkkitehtitoimisto Porvoon keskustassa. Yrityksemme on perustettu 1997 ja meillä on kokemusta julkitilasuunnittelusta sekä yksityiskohteista. Tavoitteenamme on parantaa ihmisten elämisen laatua tarjoamalla asiakkaillemme suunnitelmia ja palveluita huonekalujen ja sisustusarkkitehtuurin alalta.

Meillä on paljon erilaisia projekteja; tällä hetkellä suunnittelemme mm. toimistoja, virkistäytymistiloja, keittiöitä ja sosiaalitiloja. Tiimissämme pääset työskentelemään monipuolisten projektien kanssa.

HAEMME AVUSTAVAA SISUSTUSARKKITEHTIÄ PORVOOSEEN

Etsimme vuoden äitiyslomasijaista, jolla olisi tarpeen tullen mahdollisuus jäädä vakituiseen työsuhteeseen sijaisuuden jälkeen. Pieni firmamme kehittyy jatkuvasti, joten uudet ideat ja näkemykset pääsevät hyvin esille. Pienessä porukassamme pääset osallistumaan monipuolisesti kaikkeen työhön. Päätehtäväsi on avustaa projekteissa mm. suunnitella pintamateriaaleja ja kalustuksia, piirtää toteutuspiirustuksia sekä toteuttaa graafisia esitysmateriaaleja asiakkaalle. Edellytämme sinulta hyvää ja itsenäistä Autocadin hallintaa, RT-kortiston tuntemusta ja vähintään kahden vuoden kokemusta alaltamme. Lisäksi 3D-mallinnus-, photoshop, office- ohjelmat sekä kynä ja paperi ovat työkalujasi.

Toivomme, että olet tehokkaasti työskentelevä henkilö, jonka työote on samalla sekä tarkka että johdonmukainen. Kykenet viemään eteenpäin useaa eri projektia samanaikaisesti ja hallitsemaan niiden aikataulut. Omaat innokkaan ja positiivisen asenteen etkä pelästy vastuuta. Pidämme käytännönläheistä otetta suunnitteluun tärkeänä ja toivomme, että olet myös halukas tutustumaan suunnittelukohteisiin paikan päällä.

Äitiyslomasijaisuus alkaa 1.10.2021 ja päättyy 30.9.2022.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, cv, portfoliosi ja palkkatoivomuksesi sähköisessä muodossa osoitteeseen anniina@interform.fi 18.6.2021 mennessä ja kerro samalla, miten juuri sinä täydentäisit meidän pientä porukkaa.

Lisätietoja Anniinalta
puh. 0400 736 563