Interform | Projektipäällikkö

ETSIMME PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN 

Mitä olemme?

Olemme sisustusarkkitehtitoimisto, joka on perustettu vuonna 1997. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaista sisustusarkkitehtisuunnittelua, joka parantaa ihmisten elämisen laatua. Olemme asiakaslähtöinen ja ratkaisukeskeinen suunnittelutoimisto, jolle julkitilasuunnittelu on erityisosaamista. Olemme suunnitelleet mm. työympäristöjä, sosiaalitiloja, laboratorioita sekä yksityiskoteja.

 Mitä odotamme sinulta?

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen projektipäällikköä, jolla on sisustusarkkitehdin, arkkitehdin tai rakennusarkkitehdin koulutus, ja jolle on kertynyt jo useamman vuoden kokemusta tila- ja sisustussuunnitteluhankkeiden parissa.

Odotamme sinulta hyvää projektinhallintaa ja kykyä projektin läpivientiin alusta loppuun saakka. Sinulla tulisi olla hyvät koordinointi- ja organisointitaidot ja sinulta tulisi luonnistua projektien aikataulutus ja budjetointi.

Toivomme, että olet oma-aloitteisesti ja tehokkaasti työskentelevä henkilö, joka kykenee viemään eteenpäin useaa eri projektia samanaikaisesti. Olet innokas etkä pelästy vastuuta ja haasteita. Pidät asiakaslähtöistä otetta tärkeänä ja tiimityöskentely eri alan ammattilaisten kanssa on sinulle luontevaa.

Lisäksi odotamme sinulta:

  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • AutoCAD ja ArchiCAD osaamista sekä Office-ohjelmien sujuvaa käyttöä
  • RT-kortistojen tuntemusta

Mitä tarjoamme sinulle? 

Projektipäällikkyyden lisäksi meillä pääset osallistumaan monipuolisesti kaikkeen työhön. Pieni firmamme kehittyy jatkuvasti, joten uudet ideat ja näkemykset pääsevät hyvin esille. Tämän takia toivommekin, että sinulla olisi kykyä ja halukkuutta kehittää yritystoimintaa meidän kanssa.

Meillä on joustavat työajat ja osittainen etätyö on mahdollista. Toimistomme sijaitsee Porvoon keskustassa ja tavoitteenamme on laajentua/siirtää toimintaamme pääkaupunkiseudulle vuonna 2024. Kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen lisäksi tarjoamme kattavat työsuhde-edut.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, cv, portfoliosi ja palkkatoivomuksesi sähköisessä muodossa viimeistään 11.6.2023 osoitteeseen anniina@interform.fi. Työ alkaa sopimuksen mukaan aikaisintaan 1.8.2023 ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Lisätietoja tehtävästä Anniinalta puh. 0400 736 563.

Lisää tietoja yrityksestämme löydät sivuiltamme interform.fi ja Instagramista @interformoy