Interform Oy | Sisustusarkkitehti

Olemme pieni, kolmen hengen sisustusarkkitehtitoimisto, jossa kaikki olemme osakkaina. Toimistomme sijaitsee Porvoon vanhassa kaupungissa. Tavoitteenamme on parantaa ihmisten elämisen laatua tarjoamalla asiakkaillemme suunnitelmia ja palveluita huonekalujen ja sisustusarkkitehtuurin alalta. Yrityksemme on perustettu 1997 ja meillä on kokemusta julkitilasuunnittelusta sekä yksityiskohteista.

Meillä on paljon erilaisia projekteja; tällä hetkellä suunnittelemme toimistoja, terveydenhoitotilaa, keittiötä, virkistäytymistiloja, sosiaalitiloja, liikennejärjestelyjä, laboratoriota, myyntikohteiden visualisointeja, prosessiohjaamoa. Tiimissämme pääset työskentelemään monipuolisten projektien kanssa.

HAEMME SISUSTUSARKKITEHTIA PORVOOSEEN

Etsimme puolentoistavuoden äitiyslomasijaista, jolla olisi tarpeen tullen mahdollisuus jäädä vakituiseen työsuhteeseen sijaisuuden jälkeen. Päätehtäväsi on suunnitella tiloja yritysasiakkaillemme Autocad ohjelmaa käyttäen. Pienessä porukassamme tulet osallistumaan monipuolisesti kaikkeen työhön. Edellytämme sinulta hyvää ja itsenäistä Autocadin hallintaa, RT-kortiston tuntemusta ja vähintään kahden vuoden kokemusta alaltamme. Lisäksi 3D-mallinnus-, photoshop, office- ohjelmat sekä kynä ja paperi ovat työkalujasi.

Toivomme, että olet tehokkaasti työskentelevä henkilö, jonka työote on samalla sekä tarkka että johdonmukainen. Kykenet viemään eteenpäin useaa eri projektia samanaikaisesti ja hallitsemaan niiden aikataulut. Omaat innokkaan ja positiivisen asenteen ja sinulle tärkeää on suunnitella asiakaslähtöisesti.

Lähetä 26.5.2019 mennessä vapaamuotoinen hakemuksesi, cv, portfoliosi ja palkkatoivomuksesi sähköisessä muodossa minulle osoitteeseen: sini@interform.fi

Äitiyslomasijaisuus alkaa sopimuksen mukaan 10.6.-16.9.2019 ja päättyy 30.3.2021. Tutustu toimintaamme www.interform.fi ja soittele jos kysyttävää,

Sini Hakaoja
puh 040 089 3930