Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy | Sisustusarkkitehti / sisustussuunnittelija

Etsimme sisustussuunnittelijaa / sisustusarkkitehtia vuorotteluvapaan sijaiseksi Viikin kampukselle ja osaksi HY247:n työyhteisöä aikavälille 3.6.- 30.9.2024.

Maailmanluokan palvelua maailmanluokan yliopistolle

Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy eli HY247 on Helsingin yliopiston omistama inhouse-yhtiö, joka tarjoaa parasta kiinteistöpalvelua yliopistoyhteisössä. Toimimme ainutlaatuisen kiinteistökannan sekä akateemisen toimintaympäristön asiantuntijana.

Meillä kuulut 300 ammattilaisen palveluorientoituneeseen ja monimuotoiseen työyhteisöön, jolla on etuoikeus auttaa Helsingin yliopistoa pitämään neljällä kampuksella opiskelun ja työnteon rattaat pyörimässä 24/7.

Kehitämme aktiivisesti palveluitamme ja etsimme joukkoomme henkilöitä, jotka haluavat olla osa kehittyvää yhteisöä. Voit tutustua meihin lisää osoitteessa: www.hy247.fi

Vuorotteluvapaan sijaisuus? 

Vuorotteluvapaan sijaiseksi tulee palkata TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö. Sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnosta on kulunut alle vuosi tai vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

 Mitä sisustussuunnittelijan /-arkkitehdin työtehtäviin kuuluu:

Olet osa sisustus-, kalustus- ja kuljetuspalveluiden yksikköä, joka tarjoaa yliopistolaisille kokonaispalvelua tila- ja kalustemuutoksiin sekä muuttoihin. Teet myös aktiivisesti yhteistyötä muiden HY247:n ammattilaisten kanssa osana moniammatillisia tiimejä.

Arjen työsi on suunnitella yliopiston monitilatyöympäristöjen, laboratorioiden, opetus- ja kokoustilojen, työhuoneiden, keittiöiden, ruokaloiden, kahviloiden tai varastotilojen korjaus- ja muutostoimenpiteitä. Suunnittelutehtävät ovat tyypillisesti tilajärjestelyjä tai toiminnan muutoksia sekä niihin liittyviä korjaus- ja muutostoimenpiteitä. Käytännössä työsi on myös paljolti nykytilanteen inventointia, täydennyskalustamista uusilla ja käytetyillä kalusteilla, kalusteasentajien ja muuttojen koordinointia.

Mitä me odotamme sinulta:

  • Kokemusta ja näyttöä vastaavanlaisista tehtävistä julkitilasisustamisen parissa
  • Tehtävään soveltuva koulutus esim. sisustussuunnittelijan, sisustusarkkitehdin, muotoilijan opinnot
  • Cad-ohjelmiston ja muiden yleisten tietojärjestelmien osaaminen
  • Organisointikykyä ja järjestelmällisyyttä
  • Suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja suomen ja englannin kielellä
  • Talotekniikan tuntemuksesta on etua tehtävässä suoriutumisessa
  • Asiakaspalveluasennetta ja paineensietokykyä

Voit halutessasi esittää palkkatoiveen, sekä pyytää HY247 TESin nähtäväksesi.

Kiinnostuitko?
Jätä yhteystietosi, hakemuksesi ja ansioluettelosi rekrytointijärjestelmäämme 23.2.2024 klo 16.00 mennessä.

Haastattelut toteutetaan kahdessa osassa: Ensin tapaamme valitut hakijat teamsin kautta ja toisessa osassa kasvotusten.

https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/helsingin-yliopiston-kiinteistopalvelu-sisustussuunnittelija-sisustusarkkitehti-vuorotteluvapaan-sijaiseksi-sdsuu-17816572

Lisätietoja: yksikönpäällikkö Minna Romppanen, minna.k.romppanen@helsinki.fi  p. 050 5741 747