FI AW2-arkkitehdit | Sisustusarkkitehti

Haemme kasvavaan ja dynaamiseen joukkoomme kokenutta sisustusarkkitehtia ensisijaisesti terveydenhuollon tilojen suunnitteluun. Tulet toimimaan yhteiskunnallisesti merkittävissä hankkeissa ja tärkeässä roolissa arkkitehtisuunnittelun näköalapaikalla osana ammattitaitoista suunnittelutiimiämme. Toimistomme sijaitsee kauniissa miljöössä Hietalahdenrannassa keskeisten kulkuyhteyksien päässä, aivan Bulevardin tuntumassa.

Hakijalta odotamme:

Sinulla on hyvät ArchiCad taidot ja omaat kokemusta julkisten tilojen suunnittelusta vähintään 5 vuoden ajalta. Arvostamme kokemusta terveydenhuollon rakennusten suunnittelusta. Olet joustava ja sinulta löytyy innokkuutta viedä itsenäisesti tehtäviä eteenpäin kohti yhteisiä tavoitteita. Lisäksi odotamme hakijalta suomen- ja englanninkielentaitoa.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme ainutlaatuisen ja mielenkiintoisen mahdollisuuden liittyä osaksi kasvavaa yritystämme. Meillä pääset mukaan monipuolisiin projekteihin ja työtehtäviin ja sinulla on mahdollisuus kehittyä työssäsi, sekä ottaa vastuuta omien toiveiden ja osaamisen mukaisesti. Mikäli kiinnostuksesi heräsi, lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostiosoitteeseen liisa.tuohimaa@aw2.fi viimeistään 17.05.2019 mennessä. Käsittelemme hakemuksia koko hakuprosessin ajan ja työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa arkkitehti Liisa Tuohimaa puhelimitse numerosta +358 50 363 4074
tai sähköpostitse liisa.tuohimaa@aw2.fi.