FCG Finnish Consulting Group | Sisustusarkkitehti

Haemme Helsinkiin, Käpylään sisustusarkkitehtia, jolle on kertynyt jo vuosien kokemus julkitilojen suunnittelusta. Haemme projektipäällikkö-tasoista henkilöä, tai henkilöä, joka haluaa kehittyä sellaiseksi.

Teemme FCG.llä monipuolisesti julkitilasuunnittelua uudisrakennus- ja saneeraushankkeissa sekä julkiselle sektorille että yrityksille. Osa töistämme liittyy FCG:n arkkitehtuuri- ja talotekniikkahankkeisiin, ja osa on itsenäisiä sisustusarkkitehtuuritöitä. Teemme myös palvelumuotoilua.

Teemme asiakkaillemme tilasuunnittelua, irtokaluste- ja kiintokalustesuunnittelua, tekstiilisuunnittelua ja palvelumuotoilua. Hankkeemme voivat ajoittua kaikkiin rakentamisen vaiheisiin, hankesuunnittelusta toteutussuunnitteluun ja viimeistelyyn.

Haemme vastuuntuntoista ammattilaista, joka nauttii monipuolisista hankkeista. Osaat myös joustavasti reagoida prosessin aikana eteen tuleviin muutoksiin. Asiakas- ja käyttäjävuorovaikutus on työssämme tärkeää, kuten myös itsenäinen työote sekä tiimityö- ja vuorovaikutustaidot.

Odotamme Sinulta taitoa tuottaa teknisiä toteutuspiirustuksia ja selostuksia. Eri suunnittelualojen suunnitelmien huomioiminen omassa tekemisessämme on osa työtämme. Haluamme löytää tiimimme ihmisen, joka täydentää osaamistamme, ja samalla tuo oman panoksensa työyhteisömme kehittämiseen persoonansa kautta. Arvostamme innostusta ja rohkeutta. Käytämme mm. Autocad-, Revit-, Archicad-ohjelmia, toimisto-ohjelmia ja eri visualisointiohjelmia.

FCG tarjoaa hyvät mahdollisuudet kehittyä urapolulla. Olemme sitoutuneet kaikessa toiminnassamme edistämään monimuotoisuutta, yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Lisätietojen antajat ja hakuohjeet

Lisätietoja voit tarvittaessa kysyä sisustustiimin tiiminvetäjältä sisustusarkkitehti SIO, suunnittelupäällikkö Veli-Matti Tolpilta p. 041 507 8276, veli-matti.tolppi@fcg.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 25.4.2019 klikkaamalla Täytä hakemus -painiketta. Käymme hakemuksia läpi jo ennen hakuajan päättymistä. Liitä mukaan CV:si ja halutessasi portfolio. Kerro myös erityisosaamisestasi sekä ohjelmisto-osaamisestasi.

Työnantajakuvaus

FCG Finnish Consulting Group tarjoaa asiakkailleen konsultoinnin, koulutuksen, monialaisen yhdyskuntasuunnittelun ja ohjelmistoliiketoiminnan palveluita kotimaassa ja kansainvälisesti. FCG:n suunnittelu ja tekniikka -liiketoiminta koostuu monialaisesta yhdyskuntatekniikkaan, ympäristöön ja energia-, talo- ja laitossuunnitteluun liittyvästä osaamisesta.

Lisätiedot ja haku