Designmuseo | Näyttelyntuottaja, määräaikainen

Designmuseo tarjoaa mielenkiintoisen ja inspiroivan työympäristön suomalaisen ja kansainvälisen muotoilun näköalapaikalla. Tule osaksi Designmuseota ja sen näyttelytiimiä!

Designmuseo hakee näyttelytuottajaa määräaikaiseen tehtävään 9.8.2021 – 5.1.2022.
Tehtävä sijoittuu museon näyttelyosastolle, jonka osana tuottaja toteuttaa Designmuseon monipuolista näyttelytoimintaa. Työhön kuuluu niin näyttelytuotantoihin liittyvä projektijohtaminen kuin tuotannolliset tehtävät. Osana tehtävänkuvaa on myös näyttelyissä tehtävä taustatutkimus.

Tarjoamme työntekijöillemme innostavan ja monipuolisen työn dynaamisessa organisaatiossa designin parissa. Arvostamme monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta työyhteisössämme sekä rohkaisemme eri-ikäisiä ja eritaustaisia ihmisiä hakemaan meille töihin.

Hakijalta edellytämme kulttuuri/designalan tuntemusta, tuottajatyön vahvaa osaamista ja kokemusta, sekä projektinhallintataitoja. Soveltuva korkeakoulututkinto, näyttelytuotannoista vastaaminen sekä oma-aloitteisuus ja paineensietokyky katsotaan eduksi.

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti.
Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen. Huomioi hakemusta kirjoittaessasi, että se noudattaa anonymiteetin periaatteita. Valitsemme haastateltavat henkilöt anonyymin yhteenvedon perustella eikä siinä ole nähtävissä hakijan nimeä, ikää, sukupuolta, kuvaa tai äidinkieltä.
Lisätietoja anonyymistä hausta Designmuseossa

Työsuhde on määräaikainen. Työ alkaa 9.8.2021 ja päättyy 5.1.2022.

Hakemus ja CV palkkatoiveineen tulee toimittaa sähköpostitse henkilöstöpäällikkö Tuija Janakalle, tuija.janakka@designmuseum.fi

Hakuaika päättyy 13.6.2021. 

Lisätietoja tehtävästä antaa amanuenssi Anna Vihma
pe 4.6. klo 10-12 ja ti 8.6. klo 14-16
anna.vihma@designmuseum.fi
Puh. 041 504 77 88