Asiantuntija (2 paikkaa) | KVA Arkkitehdit

Valmis uusiin haasteisiin?

Haemme sekä palvelumuotoilun osaajaa että työympäristökehittämisen asiantuntijaa, vahvistamaan ja kehittämään edelleen MyWorkPlace-palveluamme.

Meillä KVA:ssa pääset tekemään monipuolisia ja haastavia projekteja. Saat mukavia työtovereita ja hyvät työskentelyolosuhteet kehittyvässä ja viihtyisässä työympäristössä Helsingin Ruoholahdessa. Osana tiimiämme pääset aidosti kehittämään tulevaisuuden toimintaamme ja pääset näyttämään osaamisesi sekä kehittymään ammatillisesti. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan ja edistämme työssä jaksamistasi erilaisella virkistystoiminnalla.

Palvelumuotoilun asiantuntijan koulutustausta voi olla myös graafikko, työympäristökehittäjän mieluiten arkkitehti- tai sisustusarkkitehti, mutta arvostamme kaikkea laaja-alaista osaamista. Edellytämme kokemusta ja näyttöä toteutuneista suunnitteluprojekteista ja onnistuneiden kehityshankkeiden läpivienneistä. Osaat työskennellä sekä tiimissä että itsenäisesti. Ymmärrät asiakasorganisaation haasteet ja haluat tuoda innovatiivista ajattelua hankkeisiimme. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Tunnistitko itsesi? Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen sekä CV:si 30.12.2018 mennessä osoitteeseen ritva.kokkola@kva.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysjohtaja Ritva Kokkola-Lemarchand, puh. 045 127 0151 ja johtava työympäristöasiantuntija Eija Niemelä, puh. 040 764 6881.