Arkkitehtitoimisto Lukkaroinen Oy | Sisustusarkkitehti

Tule meille sisustusarkkitehdiksi osaavaan tiimiin!

Mitä etsimme?
Innostutko innovatiivisten ratkaisujen luomisesta? Hahmotat suuret kokonaisuudet, mutta suhtaudut intohimoisesti myös yksityiskohtien suunnitteluun?
Arkkitehtitoimisto Lukkaroinen Oy on yksi Suomen suurimmista arkkitehtitoimistoista. Etsimme vahvasti kasvavaan joukkoomme uutta sisustustiimiläistä. Edellytämme kokemusta julkisten kohteiden suunnittelusta sekä käyttötaitoa ArchiCAD- ja/tai Revit -ohjelmista. Arvostamme kovasti hyviä suunnittelu- ja vuorovaikutustaitoja.

Mitä tarjoamme?
Tarjoamme mielenkiintoisia ja haasteellisia tehtäviä. Panostamme tiimityöskentelyyn ajatuksella ”yhdessä olemme enemmän” ja työskentelemme yhteisten tavoitteiden eteen. Työpaikka sijaitsee Oulussa ja etsimme sisustusarkkitehtejä sekä määräaikaiseen että vakituiseen työsuhteeseen.

Meidän tahtonamme on ylittää tilaajan asettamat toiminnalliset ja tekniset tavoitteet sekä luoda laadukasta ja kestävää ympäristöä nykyisille ja tuleville sukupolville.
Suunnittelumetodimme perustuu tarvelähtöisyyteen. Kuuntelemme tarkalla korvalla käyttäjien ja tilaajien tarpeita ja ajatuksia. Pidämme heidät muiden sidosryhmien tapaan mukana suunnittelussa alusta loppuun. Uskomme, että yhteistyöllä syntyy parhaat ratkaisut.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anna Ervasti-Gussander, p. 050 598 5917. Hakemukset rekry@lukkaroinen.fi. Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.