Agile Work | Sisustussuunnittelija / sisustusarkkitehti

Tarvittava osaaminen:

  • Työympäristöjen ja toimitilojen suunnittelu
  • Tekninen piirtäminen ja sisustussuunnittelun dokumentaatio (projektin osien ulkoistus)
  • Tilallisen konseptin luominen, visuaalinen esitystaito (konseptisuunnittelun kilpailutus)
  • Graafinen suunnittelu, toimitilojen brändäys, info- ja opastegrafiikka (osaksi tilakortteja)
  • 3D-mallinnus ja rendaus, SketchUp osaaminen, VR sovellukset (kiinteä osa projekteja)

Sisustussuunnittelija / sisustusarkkitehti

Agile Work on työympäristömuutokseen erikoistunut yritys, asiakkaitamme ovat niin suuret globaalit toimijat kuin kasvavat pk-yritykset. Toteutamme työympäristöjä, jotka tukevat asiakkaamme organisaatio- ja työkulttuuria, mahdollistavat työn tekemisen muutoksen ja lisäävät työntekijöiden viihtyvyyttä. Olemme tarvittaessa asiakkaamme tukena muutoksen jokaisessa vaiheessa, tarpeiden syväluotaavasta määrityksestä, osallistavaan suunnitteluun, toteutukseen, projektinjohtoon ja muutoksen läpiviemiseen. Emme tee kaikkea tätä itse vaan yhteistyössä verkostomme ja kumppaneidemme kanssa. Haastamme päivittäin niin asiakkaitamme kuin itseämme ja ketteryys ei ole vain nimessämme, vaan kaikessa mitä teemme. Meidän kanssa on myös kiva tehdä töitä!

Etsimme kasvavaan tiimiimme ja verkostoomme osaavaa ja ammattitaitoista sisustussuunnittelijaa tai -arkkitehtia joko työsuhteeseen tai yhteistyösopimuksella, jos olet itsenäinen yrittäjä.

Toivomme

  • Kokemusta työympäristöjen suunnittelusta (vähintään 3 vuotta)
  • Sinulla on muotoilijan, sisustussuunnittelijan tai -arkkitehdin (tai vastaava) koulutus.
  • Hallitset useita ohjelmistoja, kuten AutoCad, Adobe Creative Cloud. 3D-mallinnustaidot (esim 3d Studio Max) katsotaan eduksi.
  • Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi, muu kielitaito on plussaa.
  • Pystyt toimimaan yhteistyössä muun tiimimme sekä asiakkaiden kanssa.

Tehtäviisi kuuluu tekninen piirtäminen ja suunnitteludokumentaation tuottaminen tiimimme ohjauksessa sekä itsenäisesti. Osallistut ideointiin ja konseptisuunnitteluun. Pystyt toimimaan ketterästi ja oma-aloitteisesti. Myös tarkkuus, kyky pysyä aikataulussa ja reagoida nopeasti ovat tärkeitä ominaisuuksia projekteissamme. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, osaat työskennellä itsenäisesti ja tiimissä. Lisäksi toivomme yhteistyökykyä ja rohkeutta heittäytyä mukaan ideoimaan uutta.

Toimistomme on Helsingin Vallilassa. Tarjoamme joustavan työskentely mahdollisuuden ja modernin työympäristön, sekä huippu ammattilaiset tekemään työtä kanssasi.

Työ on pääosin projektiluontoista ja keskustelemme mielellämme kanssasi eri yhteistyön mahdollisuuksista ja muodoista. Vapaamuotoisen hakemuksen, portfolion ja CV:n voit toimittaa osoitteeseen contact@agilework.fi.

Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi tai vinkkaa eteenpäin!