Bryggman-rahaston apuraha 2023

Sisustusarkkitehti Carin Bryggmanin ja professori Erik Bryggmanin rahaston apuraha, suuruudeltaan 7 500 euroa, julistetaan SIOn nuorten jäsenten haettavaksi.
Apurahan saajan tulee olla opintonsa päättänyt, enintään 35 vuoden ikäinen sisustusarkkitehti, joka on hyväksytty SIO:n varsinaiseksi jäseneksi viimeistään lokakuussa 2022.

Apurahan saajaksi valitaan ansioitunut sisustusarkkitehti tai huonekalusuunnittelija, jonka hakemuksessaan esittämät referenssit ja työsuunnitelma edistävät luovaa suunnittelua tai tutkimusta. Apuraha voidaan jakaa myös ryhmälle, jos sen jäsenet täyttävät kyseiset ehdot.

Vapaamuotoisen, yhdistyksen hallitukselle osoitetun hakemuksen tulee sisältää lyhyen opinto- tai työhistorian lisäksi selvitys apurahan saamiseen vaikuttavista ansioista. Jos apurahalla on tarkoitus toteuttaa työsuunnitelma, on oheen liitettävä selvitys samaan tarkoitukseen haetuista ja myönnetyistä muista apurahoista. Hakemukseen on mahdollista liittää myös suosituksia.

Hakemukset lähetetään 31.5.2023 mennessä osoitteeseen office(at)sio.fi

Apurahan saajan valitsee lautakunta, jonka kokoonpanoon kuuluvat: puheenjohtaja sisustusarkkitehti SIO Kreetta Airila, sisustusarkkitehti SIO Lars Räihä, sisustusarkkitehti SIO Anni Ojanen ja arkkitehti SAFA Pauli Rikaniemi.

Lisätietoja: office(at)sio.fi, tai p. 046 878 2573/Minna Borg

Bryggman.fi