Bryggman-rahaston apuraha 2021

Edellisvuosien SIOn Bryggman -apurahan saajat Sanelma Hihnala 2017, Jussi laine 2019 ja Inkeri Halla-aho 2015. Valokuvat: Jussi Aalto ja Minna Borg

Sisustusarkkitehti Carin Bryggmanin ja professori Erik Bryggmanin rahaston apuraha, suuruudeltaan 7 500 euroa, julistetaan SIOn nuorten jäsenten haettavaksi. Apurahan saajan tulee olla opintonsa päättänyt, enintään 35 vuoden ikäinen sisustusarkkitehti, joka on hyväksytty SIO:n varsinaiseksi jäseneksi viimeistään lokakuussa 2020.

Apurahan saajaksi valitaan ansioitunut sisustusarkkitehti tai huonekalusuunnittelija, jonka hakemuksessaan esittämät referenssit ja työsuunnitelma edistävät luovaa suunnittelua tai tutkimusta. Apuraha voidaan jakaa myös ryhmälle, jos sen jäsenet täyttävät kyseiset ehdot.

Vapaamuotoisen, yhdistyksen hallitukselle osoitetun hakemuksen tulee sisältää lyhyen opinto- tai työhistorian lisäksi selvitys apurahan saamiseen vaikuttavista ansioista. Jos apurahalla on tarkoitus toteuttaa työsuunnitelma, on oheen liitettävä selvitys samaan tarkoitukseen haetuista ja myönnetyistä muista apurahoista. Hakemukseen on mahdollista liittää myös suosituksia.

Hakemukset lähetetään 31.5.2021 mennessä osoitteeseen office(at)sio.fi

Apurahan saajan valitsee lautakunta, jonka kokoonpanoon kuuluvat: puheenjohtaja sisustusarkkitehti SIO Jussi Laine, sisustusarkkitehti SIO Merita Soini, sisustusarkkitehti SIO Lars Räihä, arkkitehti SAFA  / Iines Karulahti, VAPAA-kollektiivi.

Lisätietoja: office(at)sio.fi, tai p. 046 878 2573/Minna

Bryggman.fi