Workspace | Sisustusarkkitehti

Kasvavassa tiimissämme on paikka 1-2 innovatiiviselle nuoremmalle suunnittelijalle. Etsimme sisustusarkkitehtia vähintään 2 vuoden työkokemuksella julkisten tilojen suunnittelusta. Jos tunnet paloa työympäristöjen suunnitteluun, laita hakemuksesi meille päin saman tien tai viimeistään 26.10.

Lisätietoa

Workspacessa paikka osaajalle!

Workspacessa luomme tiloja, joilla on vaikutusta. Työskentelemme monialaisissa tiimeissä laittaen asiakkaan homman keskiöön. Teemme töitä tosissamme, mutta emme ota itseämme liian vakavasti. Asiakkaitamme ovat niin julkisella sektorin organisaatiot kuin yksityiset yrityksetkin ja isot pörssiyhtiöt. Meille tärkeää on yhdessä onnistuminen ja asiakkaan odotusten ylittäminen.

Etsimme nyt jo jonkin verran julkisten tilojen suunnittelusta kokemusta kerännyttä sisustusarkkitehtia tuomaan osaamisensa, näkemyksensä ja ennen kaikkea innostuksensa tiimiimme.

Jos Sinulle on valmistumisen jälkeen (Sisustusarkkitehti AMK tai MA) kertynyt vähintään 2 vuotta työkokemusta julkisten tilojen suunnittelusta ja tartut reippaasti ja omatoimisesti erilaisiin työtehtäviin, omaat hyvät Archicad –taidot, mahdollisesti osaat myös mallintaa, ja intohimonasi on luoda visuaalisesti mielenkiintoisia ja inspiroivia tiloja. Voit hyvin olla tiimimme uusi jäsen.

Workspacessa työskentelet tiimin jäsenenä vaihtelevissa ja mielenkiintoisissa asiakasprojekteissamme, hoitaen itsenäisesti joitakin projektin osa-alueita toimien myös yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Haemme uusia osaajia lähtökohtaisesti jatkuvan työsuhteeseen, mutta olemme myös avoimia erilaisille yhteistyön muodoille.

Jos kiinnostuit, lähetä lyhyt hakemuksesi, CV:si ja mahdollinen  portfoliosi osoitteeseen rekrytointi(at)workspace.fi viimeistään 26.10.

Jos haluat tietää rooleista ja/tai Workspacesta enemmän on Nina Kallén (sisustusarkkitehtitiimin päällikkö) tavoitettavissa ma 23.10. klo 13-16 numerosta 040 1457 494 ja Tiina Nyrökorpi (HR-asioista vastaava) 24.10. klo 14-15:30,  numerosta: 050 486  30891.
Myös osoitteeseen rekrytointi(at)workspace.fi voit lähettää kysymyksiä.

 


Workspace on työympäristöjen uudistamiseen ja muutosjohtamiseen erikoistunut konsultointi- ja sisustussuunnittelutoimisto. Luomme viihtyisiä, tilankäytöltään tehokkaita ja uusinta teknologiaa hyödyntäviä työympäristöjä, jotka edistävät työhyvinvointia ja edesauttavat tuottavuuden parantamista, asiakaskokemuksen kehittämistä ja organisaatioiden innovointikykyä. Lisätietoa meistä ja työstämme löydät osoitteesta:
www.workspace.fi