Sisustusarkkitehti | Lassila & Tikanoja

Meillä tehdään hauskoja projekteja ja parempaa maailmaa. Meillä viihdytään. Meillä on osaaville ja motivoituneille tekijöille tilaa.

Etsimme nyt muutosrakentamisen suunnittelutiimiimme pääkaupunkiseudulle idearikasta
SISUSTUSARKKITEHTIA

Työssäsi huolehdit asiakaskohteidemme sisustusprojekteista. Työssäsi teet tila-, layout- ja kalustesuunnittelua sekä ratkaiset asiakkaidemme tilaongelmia.
Sinulla on takataskussasi tehtävään soveltuva koulutus (muotoilija AMK, taiteen kandidaatti tai vastaava) sekä kokemusta sisustusarkkitehdin työstä. Voit olla urasi alussa oleva tulevaisuuden osaaja tai kokenut ammattilainen. Onnistut työssäsi hyvin, kun olet asiakaspalveluhenkinen ja kustannustietoinen, toimit tehokkaasti myös paineen alla ja sinulla on kyky löytää uusia ratkaisuja tilojen suunnittelussa asiakkaan tarpeita vastaaviksi. Haluat huolehtia asiakassuhteista ensikontaktista muutoskohteen valmistumiseen saakka. Pitkäjänteisyys ja positiivisuus ovat tärkeitä ominaisuuksia. Olet itseohjautuva, mutta nautit myös tiimityöskentelystä. Työskentelet sujuvasti suomeksi. Sinulla on hyvät atk–taidot sekä sujuvaa osaamista Archicad ja AutoCAD-ohjelmista sekä Adoben ohjelmista kuten Photoshop ja Indesign. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta.

Mitä sinulle?
Teemme töitä huippuporukalla. Meillä pääset itsenäisesti hoitamaan omaa tonttiasi mutta taustallasi on koko tiimin vahva tuki. Meillä pääset näkemään koko tilamuutoksen suunnittelusta toteutukseen ja kehityt oman alasi vahvaksi asiantuntijaksi.

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta ja haluat liittyä porukkaamme, älä enää aikaile vaan ilahduta meitä hakemuksellasi. Pääset täyttämään sen alla olevan linkin kautta ja 18.4. asti on aikaa hakea. Liitäthän mukaan CV:si ja portfoliosi. Mikäli et saa liitettyä portfoliota hakemukseesi, täytä ensin hakemus ja lähetä portfoliosi sähköpostilla mari.jarvenpaa@lassila-tikanoja.fi. Saamme päivittäin paljon hakemuksia ja sen vuoksi pystymme käsittelemään vain rekrytointijärjestelmäämme tulleet hakemukset.

Kaivatessasi vielä lisätietoja tehtävästä voit kilauttaa arkisin klo 15-16 välisenä aikana muutosrakentamisen liiketoimintapäällikölle Mari Järvenpäälle p. 045 141 7007

www.lassila-tikanoja.fi