Sisustusarkkitehti | Helsingin kaupunki

Sisustusarkkitehti, Helsingin kaupunki, Helsinki

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Tilapalvelut

Helsingissä aloitti kesäkuussa 2017 uusi kasvatuksen ja koulutuksen toimiala. Varhaiskasvatus ja esiopetus, perusopetus, lukiot, suomenkielinen ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö muodostavat toimialan järjestämät palvelut. Uuden toimialan hallinto vastaa toimialan hallinto- ja tukipalveluiden tuottamisesta. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme hallinto- ja tukipalveluita kokeilevasti ja yhdessä oppien.

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus

Tehtävän kuvaus: Helsinki on maailman vaikuttavin paikka oppia! Helsingissä panostetaan fyysisiin oppimisympäristöihin, jotka edistävät työelämässä ja tietoyhteiskunnassa tarvittavien taitojen oppimista. Tule meille rakentamaan tulevaisuuden oppimisympäristöjä!

Haemme sisustusarkkitehtia vakinaiseen palvelussuhteeseen vahvistamaan tilapalvelujemme arkkitehtien ja suunnittelijoiden joukkoa. Yhteensä tilapalveluissa työskentelee 20 henkilöä. Tässä joukossa sinulla on hyvä mahdollisuus oppia ja kehittyä!

Sisustusarkkitehtina työtehtäviisi kuuluu
– innovatiivinen uusien oppimisympäristöjen kehittäminen ja toteuttaminen toimialalla
– irtokalustesuunnitteluhankkeiden suunnittelijavalinta, suunnittelun ohjaus ja käyttäjäkokousten puheenjohtajuus
– osallistuminen irtokalusteiden valintaan ja hankintaa yhdessä hankintapalvelujen kanssa
– suunnittelusopimusten valmistelu, seuranta, laskujen tarkastaminen ja kalusteiden vastaanotto
– oppaiden ja ohjeiden laadinta

Tehtävässä menestyäksesi edellytämme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä näkemystä oppimisympäristöjen sisustussuunnittelun kehittämisestä. Mikäli sinulla on jo käytännön kokemusta vastaavista tehtävistä koulutuksen tai varhaiskasvatuksen tilasuunnittelussa, luemme sen eduksesi.

Palvelemme vuosittain yli 140 000 lasta, nuorta ja aikuisopiskelijaa. Työssäsi pääset vaikuttamaan heidän erilaisiin tulevaisuuden oppimisen tiloihinsa.

Tilapalvelut ovat osa kasvatuksen ja koulutuksen toimialan hallinto- ja tukipalveluita. Kasvatuksen ja koulutuksen toimialla työskentelee 13 000 alansa ammattilaista.

Tehtävä alkaa 1.2.2018 tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusehto: Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla taiteiden ja suunnittelun korkeakoulussa suoritettu sisustusarkkitehdin tutkinto, hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä tyydyttävä ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvo.

Palkkaus: 3028,58 €/kk
Työaika: kokoaikatyö