Planex Oy | Suunnittelija

Haemme oma-aloitteista ja kokenutta suunnittelijaa / sisustusarkkitehtia design-osastollemme monipuolisiin tila- ja tapahtumasuunnittelun työtehtäviin ja projekteihin osaksi laajaa osaavaa tiimiämme. Osaat kuunnella asiakasta ja vastaat asiakkaan tarpeisiin innovatiivisilla käytännönläheisillä ratkaisuilla. Olet tiiviisti mukana projektien koko elinkaaressa, omaat ymmärryksen hankinta- ja toteutusprosessista ja olet positiivinen ja fokusoitunut myös kovassa kiireessä ja paineessa. Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja / tai työkokemusta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, täsmällisyyttä sekä hyvää ajanhallintataitoa.

Käytössämme olevat ohjelmat ovat AutoCAD, SketchUp, Adobe CC ja Microsoft Office-ohjelmistot. Kokemus graafisesta suunnittelusta katsotaan eduksi.

Tehtävä on vakituinen. Lähetä hakemuksesi ja portfoliosi palkkatoiveineen 6.12.2017 mennessä osoitteeseen mika.kaltala@planex.fi otsikolla ”Työhakemus / suunnittelija”.

1990 perustettu Planex on ihmisten ja brändien kohtaamisiin erikoistunut valiojoukko. Viidenkymmenen hengen kokenut organisaatiomme koostuu monipuolisesti eri osaamisalueiden ammattilaisista, luovasta suunnittelutiimistä aina fyysisen tuotannon viimeistelijöihin ja rakentajiin. Henkilökohtaiset brändikohtaamiset ovat leipälajimme. Yli kahdenkymmenen vuoden ajan olemme auttaneet asiakkaitamme kohtaamaan heidän asiakkaitaan.

www.planex.fi