Messukeskus | Design-yksikön esimies

Tule näyttelysuunnittelun aitiopaikalle tapahtumamaailman sydämeen. Messukeskuksessa kohtaa vuosittain miljoona kävijää ja yli 10 000 yritystä messuilla, tapahtumissa, kokouksissa ja kongresseissa. Olemme markkinajohtaja ja Messukeskus on Suomen suurin messu- ja kongressikeskus.
Haemme design-yksikköömme esimiestä. Tulet johtamaan viiden ammattilaisen tiimiä ja toimit itse myös suunnittelijana. Suunnittelemme ja toteutamme asiakkaidemme osastoja ja tapahtumien yhteisalueita Messukeskuksessa. Panostamme näyttelyarkkitehtuurin kehittämiseen ja odotamme, että sinulla on kykyä uudistaa messu- ja tapahtumamediaa.
Sinulla on tarvittava ammatillinen pätevyys ja kokemusta suunnittelijan tehtävästä. Esimieskokemus on eduksi. Pystyt näkemään kokonaisuudet ja olet tuloshakuinen. Olet vastuussa uusien tuotteiden kehittämisestä näytteilleasettajiemme tarpeisiin. Olet ulospäinsuuntautunut, innostunut kehittämisestä ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Toimit työssäsi sujuvasti englanniksi ja ruotsin kielen taito on eduksi. Käytämme suunnittelussa 3ds max designia ja Autocadia sekä yleisesti Microsoft Office-ohjelmistoja sekä asiakashallintajärjestelmää.
Arvostamme innostavaa ja iloista asennetta. Otat vastuun omasta työstäsi ja samalla myös vastuun asiakkaidemme onnistumisesta. Olet rohkea uudistuja ja haluat oppia uutta. Kykenet myös kestämään paineita välillä tiukoissakin tuotantoaikatauluissa.
Tarjoamme ainutlaatuisen aitiopaikan tapahtumamaailman sydämessä Helsingin Messukeskuksessa, lukuisten mielenkiintoisten toimialojen parissa. Messukeskuksessa olet tapahtumien keskipisteessä elinkeinoelämän näköalapaikalla.  Sinulla on tukenasi kokenut ammattilaisten tiimi.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi 20.3.2018 mennessä oheisen linkin kautta https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?4d974c7d . Lisätietoja tästä tehtävästä antaa palvelu- ja tuotantojohtaja Mika Vakkilainen, puh. 050 566 9357.